بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

مزایای خوردن نمک بعد و قبل از غذا+ جزئیات

بازدید 6

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تا اسم نمک می‌آید، یاد چه چیزی می‌افتید؟ طبیعتا یاد طعمی که به غذا می‌دهد. اصلا به همین دلیل است که این‌چنین محبوب شده است؛ چراکه طعم خاص و خوشایندی به غذاها می‌دهد و بدون آن، غذاخوردن لطفی ندارد. 

بنابر گزار همشهری آنلاین، نکته دوم هم بحث ضررهایی است که نمک‌های آشکار و پنهان در غذاها می‌تواند به ما برساند؛ همان بالارفتن فشار خون و آسیب به قلب و بیماری‌های عروقی و… که درصد مرگ‌ومیر بالایی هم در جهان دارد.

اما هر چیزی، حد تعادلی دارد و نمک هم شامل این قاعده می‌شود. نمک اگر به‌قاعده استفاده شود، اتفاقا می‌تواند منافعی هم داشته باشد. به‌گفته متخصصان طب ایرانی، چشیدن کمی نمک طبیعی قبل از غذا، ترشح بزاق را بیشتر می‌کند و باعث هضم بهتر غذا می‌شود؛ چراکه غذا با بزاق بیشتر مخلوط می‌شود. این امر همچنین مانع یبوست ناشی از برخی از غذاها هم می‌شود. از سوی دیگر، چشیدن کمی نمک بعد از غذا، حالت اسیدی دهان را از بین می‌برد.

۲۷۲۷

منبع خبر: خبرآنلاین / مزایای خوردن نمک بعد و قبل از غذا+ جزئیات

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر