به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دیجیاتو، محققان دانشگاه پزشکی نینگشیا چین با بررسی میزان غذاخوردن از ظروف پلاستیکی در بیش از ۳ هزار نفر در چین دریافتند این امر میتواند احتمال نارسایی قلب را افزایش دهد. محققان میگویند:
«دادهها نشان میدهند قرارگرفتن در معرض مقدار بالایی از پلاستیک با افزایش قابلتوجه خطر نارسایی احتقانی قلب مرتبط است.»
پلاستیکها حاوی حدود ۲۰ هزار ماده شیمیایی هستند که بسیاری از آنها مانند BPA، فتالاتها و Pfas برای سلامتی خطر دارند. این مواد شیمیایی اغلب در بستهبندیهای مواد غذایی یافت میشوند و با طیف وسیعی از بیماریها مانند سرطان مرتبطاند.
منبع خبر: همشهری / آیا مصرف غذا با ظروف پلاستیکی خطرناک است؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران