دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ادامه داد: تعداد شرکتهای تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری از وزارت صمت تا پیش از دوران کرونا ۱۲۰۰ شرکت بوده که پس از کرونا تعداد این شرکتها به ۲۳۰۰ شرکت افزایش یافته است. این افزایش ناگهانی تعداد شرکتهای تولیدکننده، بدون پایش دقیق کیفی، میتواند چالشهایی را برای صنعت ایجاد کند. تعداد شرکتهای واردکننده تجهیزات پزشکی نیز حدود ۲۰۰۰ شرکت برآورد شده است.
به گفته قاسمی، تعداد شرکتهای دانشبنیان فعال در صنعت تجهیزات پزشکی حدود ۳۰۰ شرکت است که در دل شرکتهای تولیدی قرار دارند. البته بخشی از بازار تجهیزات پزشکی در اختیار شرکتهایی است که بدون مجوز فعالیت میکنند. این شرکتها بدون نظارت قانونی، رقابت ناسالمی را برای تولیدکنندگان و واردکنندگان مجاز ایجاد کردهاند.
او با بیان اینکه مطالبات معوق صنعت تجهیزات پزشکی از دغدغههای اصلی فعالان این حوزه است، افزود: طبق گزارشات مستند، میزان مطالبات معوق تجهیزات پزشکی کشور ۲۲ همت برآورد میشود. البته در گزارشهای رسمی وزارت بهداشت معمولاً این رقم کمتر است، اما با در نظر گرفتن اسناد تو راهی و گزارشات بخش خصوصی این میزان همچنان ۲۲ همت برآورد میشود.
منبع خبر: درمانا / بخشی از بازار تجهیزات پزشکی در اختیار شرکتهای بدون مجوز است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران