به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا تابش مدیر عامل یک هلدینگ گردشگری در پیش همایش بینالمللی ظرفیتهای سرمایهگذاری در گردشگری پزشکی ایران برگزار شد اظهار کرد: حضور متخصصها و فوق تخصصهای پزشکی در ایران نوید بخش فرصتهای قابل توجه در عرصه گردشگری سلامت است. یکی از اولویتهای ویژه ما، توجه جدی به مقوله گردشگری سلامت است؛ آن هم بر اساس اهداف و تکالیف تعیینشده در برنامه هفتم پیشرفت، این حوزه نهتنها از اهمیت بالایی برخوردار است، بلکه پیشبینیها و برنامهریزیهای دقیقی نیز برای آن صورت گرفته است.
ایران سرآمد عرصه درمان ناباروری و پیوند اعضا در جهان
وی ادامه داد: اکنون در حال ورود به مرحله جدیدی در منطقه هستیم که با توسعه زیر ساختهای بهداشتی و بهبود خدمات درمانی در سطح منطقه شکل میگیرد. این توسعه با ایجاد زیرساختهای مدرن همراه خواهد بود. در نظر داریم تاب اوریها در برابر بیماریهای مختلف را به خصوص در خوزستان افزایش دهیم.
تابش افزود: ایران؛ از کشوری که نیازمند واردات خدمات پزشکی و پیرا پزشکی در قبل از انقلاب بود امروز و به همت جوانان فرهیخته و اساتید دانشمند خود توانسته به قطب اصلی برخی خدمات پیشرفته پزشکی در منطقه و جهان بدل گردد. ایران اسلامی، امروز از سرآمدان عرصهی درمان ناباروری و پیوند اعضا در جهان بوده و همچنین از پیشگامان ارائه خدمات درمان بیماریهای صعب العلاج در منطقه غرب آسیا تلقی میگردد.
وی گفت: امروز، ما در حال ورود به یک مرحله جدید از همکاریهای منطقهای هستیم که آن را «ائتلاف سلامتمحور» مینامیم که با هدف ارتقای سلامت عمومی، توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی و بهبود دسترسی به خدمات درمانی در سطح منطقه شکل میگیرد. یکی از مهمترین پیامدهای این ائتلاف، افزایش تابآوری کشورهای منطقه در برابر بحرانهای بهداشتی و شیوع بیماریهای همهگیر است. همچنین این همکاریها میتواند به توسعه پایدار و افزایش کیفیت زندگی شهروندان منطقه کمک کند. بدون شک، سلامت عمومی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار است و این ائتلاف میتواند نقشی کلیدی در تحقق این هدف ایفا کند.
ایران یکی از مقاصد مهم گردشگری سلامت در منطقه است
تابش مطرح کرد: ایران با برخورداری از زیرساختهای پیشرفته پزشکی، کادر درمانی متخصص و هزینههای رقابتی درمان، یکی از مقاصد مهم گردشگری پزشکی در منطقه و بلکه در جهان، محسوب میشود. شهرهایی مانند تهران، مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان به دلیل بیمارستانهای مجهز و استانداردهای بالا، پذیرای بیماران خارجی بسیاری هستند.
وی در پایان گفت: نخستین همایش بینالمللی «فرصتهای سرمایهگذاری در گردشگری پزشکی ایران» در خرمشهر و آبادان در اردیبهشتماه برگزار خواهد شد که آغازی است بر یک مسیر تازه. ما این مسیر را از خوزستان، خرمشهر و آبادان آغاز خواهیم کرد و آن را در مناطق آزاد کشور و استانهای مرزی، بهویژه در مقاصد مستعد گردشگری سلامت، ادامه خواهیم داد.
در ادامه این همایش جلال غفارزاده سرپرست مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان گفت: برنامه چندساله وزارت بهداشت لزوم اعتباربخشی در حوزه گردشگری سلامت است. تلاش میکنیم تا با فراهم کردن شرایط مساعد موسسات پزشکی به ویژه بیمارستانها اعتبار بخشی بینالمللی دریافت کنند.
وجود ۱۱۰۰بیمارستان در سراسر کشور
وی با اشاره به این که حدود ۱۱۰۰ بیمارستان در کشور وجود دارد گفت: نباید فقط به دنبال جذب توریسم سلامت باشیم. میتوانیم همه گردشگرانی که به ایران سفر میکنند غربالگری رایگان دیابت و فشار خون و … شوند تا با این کار بیماریهای دیگر آنها مشخص و اقدامات تکمیلی با هزینه برای آنها در ایران انجام شود.
غفارزاده با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه حدود شش میلیارد یورو برای گردشکری سلامت درنظر گرفته شده است گفت: قیمت مناسب خدمات و داروها و همچنین کیفیت پزشکان ایرانی نقطه قوت ما در گردشگری سلامت است.
وی توضیح داد: قرار است اطلاعات پاسپورتها را وارد سامانه کنیم تا اطلاعات بیماران و گردشگران ثبت شود. یکی دیگر از اهداف ما دنبال کردن بیمار است تا امکانی فراهم شود که در صورت درمان و مرخص شدن از بیمارستان هم بتواند با پزشک صحبت و شرح حال ارائه دهد.
برای جذب توریست سلامت رقبای زیادی داریم
یاسر نژادی دبیر کارگروه ملی توسعه توانمد سازی و هم افزایی وزارت بهداشت نیز در ادامه گفت: بیشتر گردشگران سلامت از کشورهای پاکستان وعراق است؛ اما باید برروی دیگر کشورها نیز برنامه ریزی کنیم. به دلیل ارزان بودن خدمات درمانی در ایران، کشورمان بهترین انتخاب برای گردشگران سلامت است.
وی توضیح داد: در گردشگری سلامت، رقبای زیادی داریم به همین دلیل باید با برنامه و هدفمندتر از گذشته کار کنیم.
انتهای پیام/
منبع خبر: آنا / ایران سرآمد عرصه درمان ناباروری و پیوند اعضا
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران