بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

اهمیت تشخیص و درمان مناسب آنفلوانزا در کودکان

بازدید 17

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا بلورساز، ضمن اشاره به شیوع آنفلوانزا در کودکان و تفاوت علائم آن با بزرگسالان، گفت: آنفلوانزا در کودکان با علائمی متفاوت از بزرگسالان ظاهر می‌شود. در حالی که در بزرگسالان علائمی چون تب، لرز و بدن‌درد شایع است، در کودکان ممکن است تب بالا، علائم گوارشی، تشنج و حتی درگیری دستگاه تنفسی مشاهده شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان افزود: در صورت مشاهده علائمی چون تب طولانی‌مدت، لرز، اسهال، استفراغ یا گیجی در کودکان، باید به آنفلوانزا شک کرد. همچنین، اگر یکی از اعضای خانواده مبتلا به آنفلوانزا باشد و کودک علائم دستگاه تنفسی نشان دهد، درمان باید به سرعت آغاز شود.

بلورساز، تشخیص دقیق آنفلوانزا را وابسته به تست‌های PCR دانست و توضیح داد: این تست با بررسی ترشحات حلق و بینی، قطعی‌ترین روش تشخیص بیماری است.

وی، واکسیناسیون را بهترین روش پیشگیری از آنفلوانزا دانست و تأکید کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا برای کودکان بالای ۶ ماه، به ویژه زیر ۵ سال و افراد بالای ۶۰ سال بسیار توصیه می‌شود.

رئیس انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران افزود: واکسن آنفلوانزا تا ۶۰ درصد مؤثر بوده و عوارض آن قابل کنترل است.

بلورساز با اشاره به اهمیت مراجعه به پزشک برای تشخیص و درمان، از خانواده‌ها خواست در صورت بروز هرگونه علائم مشکوک به آنفلوانزا در کودکان، به سرعت برای درمان اقدام کنند.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / اهمیت تشخیص و درمان مناسب آنفلوانزا در کودکان

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر