به گزارش ایسنا، این عارضه میتواند بسیار آزاردهنده و مشکلآفرین باشد به ویژه در مواقعی که به دلیل شیوع بیماریهای ویروسی نظیر آنفلوآنزا و در نتیجه تاکید بر شستوشوی بیشتر دستها به منظور رعایت بهداشت فردی، احتمال خشکی پوست نیز افزایش مییابد.
از این رو مرطوب نگه داشتن پوست برای پیشگیری از این عارضه از اهمیت زیادی برخوردار است. روشهای خانگی مختلفی برای رفع خشکی پوست وجود دارد که از آن میان میتوان به استفاده از روغنهای گیاهی و نیز پیروی از رژیمهای غذایی سالم و مصرف مایعات بیشتر اشاره کرد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، استفاده از نرم کنندهها و مرطوب کنندهها به طور مرتب بعد از استحمام نیز به جلوگیری از خشکی پوست کمک میکند.
با این حال برخی عادتها یا اقدامات فردی هستند که ممکن است بدون اینکه بدانیم به تشدید خشکی و التهاب پوست دامن بزنند. لذا با آگاهی از تاثیر این عادتها و اصلاح آنها میتوان از بروز یا تشدید این عارضه جلوگیری کرد. برخی از این عوامل تشدیدکننده خشکی پوست عبارتند از:
– خاراندن پوست
– استفاده بیش از حد از دستگاههای تهویه هوا
– اصلاح با استفاده از تیغ صاف یا بدون ژل اصلاح
– دوش گرفتن و حمام کردن بیش از حد
– مالش محکم حوله روی پوست هنگام خشک کردن آن
– دوش گرفتن و استحمام با آب بیش از حد داغ
– استفاده از لوسیونهای حاوی الکل
– پوشیدن لباسهایی که با پوست اصطکاک زیاد دارند
– تماس مکرر با مواد شوینده در موارد غیرضروری
– قرار گرفتن در معرض حرارت مستقیم بخاری یا آتش
– قرار گرفتن در معرض باد شدید بدون پوشاندن پوست
انتهای پیام
منبع خبر: ایسنا / برخی عواملِ تشدیدکننده خشکی پوست
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران