به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری تقریبا اوایل پاییز سال گذشته بود که یک بیمارستان مجهز کودکان در جنوب تهران افتتاح شد؛ بیمارستان ۳۴۰تختخوابی حکیم در محله یافتآباد. حالا بیش از یکسال است که این بیمارستان منجر به توسعه خدمات درمانی و سلامت در حوزه کودکان شده و طی چند روز گذشته نخستین پیوند کبد هم در این مرکز برای کودکی ۱۳ساله انجام شد؛ اتفاقی که بهگفته محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت بسیار ارزشمند است و ثواب آن نصیب فرد نیکوکار این پروژه بیمارستانی خواهد شد.
ظفرقندی در عیادت از نخستین کودک پیوند کبدشده در بیمارستان حکیم، که از یکی از روستاهای تبریز در این مرکز درمانی بستری شده، عنوان کرد: «میخواستند این بیمارستان را در حد یک درمانگاه افتتاح کنند، اما اکنون بهترین خدمات و باکیفیتترین اقدامات درمانی در آن انجام میشود.» البته این تنها خبر خوش وزیر بهداشت نبود و او یک خبر خوب هم درباره بیماران SMA داشت. ظفرقندی همچنین درباره نگرانی بیماران از افزایش هزینههای درمانی و دارویی به چند نکته اشاره کرد که در ادامه میخوانید.
تدبیر بیمهای برای هزینههای درمان
ظفرقندی درباره افزایش هزینههای پرداختی از جیب مردم برای خدمات درمانی و دارویی گفت: «تمام تلاش ما این است که با توجه به تورم و تغییراتی که در نرخ ارز ایجاد میشود افزایش هزینهها تحت پوشش بیمه قرار بگیرد. زمانی که نرخ ارز تغییر میکند تغییر در نرخ هزینهها هم رخ میدهد.
بیمارستانها تکالیفی دارند و علاوه بر خدمات درمانی باید مسئولیتهای دیگر ازجمله غذای بیماران، تجهیزات بیمارستانی و مصرفی و… را تامین کنند. در بازاری که این تغییرات رخ میدهد هزینههای بیمارستانها هم تغییر میکند. با سازمان برنامه و بودجه و سازمانهای بیمهگر جلساتی داشتیم و تلاش میکنیم هزینههای درمانی از طریق بیمه پوشش داده شود.»
ظفرقندی درباره افزایش قیمت دارو با توجه به تغییرات نرخ ارز در سال آینده هم توضیح داد: «تفاوت قیمت دارو و تجهیزات بهدلیل تغییرات ارز در بودجه سال آینده لحاظ شده و بیمهها مسئول پرداخت آن هستند، چون طبق بودجه ۱۴۰۴ دولت موظف است مابهالتفاوت تغییرات نرخ ارز را از طریق بیمهها به مردم پرداخت کند. در اینباره هم تلاش میکنیم که افزایش هزینهها به دوش مردم نیفتد و بیمهها قادر باشند این تغییرات را پوشش دهند.»
خبر خوب درباره SMA
ظفرقندی همچنین از تولید و عرضه داروی بیماران SMA در داخل کشور خبر داد و گفت: «مشکلات بیماران SMA طی سالهای گذشته و گلایههای آنها منجر به جریحهدار شدن افکار عمومی شد. داروی این بیماری به تولید داخل رسیده و هزینههای دارویی هم تا ۷۰درصد تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. خیران هم باقیمانده این هزینه را تقبل خواهند کرد و این یعنی درمان بیماران SMA رایگان میشود.»
منبع خبر: سلامت نیوز / جان تازه کودکان روستایی با پیوند کبد
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران