بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

نظارت بر تولید فراورده‌های گوشتی/ الزام کارخانه‌ها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز

بازدید 4

به گزارش ایسنا، دکتر حشمت‌الله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده‌های گوشتی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به‌عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی، بر تمامی مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد. کارخانه‌های تولیدکننده این فرآورده‌ها موظف‌اند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.
وی در خصوص میزان گوشت استفاده‌شده در محصولات گوشتی افزود: عبارت “سوسیس ۹۰ درصد” به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل می‌دهد. همچنین، در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می‌شود، اما در برخی محصولات کم‌درصد ممکن است از گوشت جداسازی‌شده مکانیکی نیز استفاده شود که باید بر روی برچسب محصول درج گردد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رضوی موسوی در پایان تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش‌های کنترل کیفی، تلاش می‌کند از سلامت مصرف‌کنندگان محافظت کند. توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده‌ها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده بر روی بسته‌بندی توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام

منبع خبر: ایسنا / نظارت بر تولید فراورده‌های گوشتی/ الزام کارخانه‌ها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *