دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اطلاعات مربوط به وضعیت تغذیهای عشایر در کشور به روز نیست، اظهار کرد: وزارت بهداشت، بروزرسانی اطلاعات تغذیهای عشایر را در دستور کار قرار داده و دانشگاه علومپزشکی لرستان به عنوان مجری این طرح انتخاب شده و منابع لازم در اختیار این مرکز آموزشی قرار گرفته است.
وی درباره جزئیات طرح بررسی وضعیت تغذیهای عشایر گفت: این طرح به صورت پایلوت در استان لرستان از دی ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان سال آینده ادامه دارد. دانشگاه علومپزشکی لرستان با همکاری چند دانشگاه علومپزشکی کشور به بررسی «شاخصهای تغذیهای»، «دریافتهای غذایی» و « شاخصهای بیوشیمیایی تغذیهای» در میان جامعه عشایری کشور میپردازند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: جمعیتی بالغ بر ۳۵۰۰ نفر در این طرح در ۱۳ استان کشور مورد بررسی قرار میگیرند تا اقدامات مداخلهای لازم برای این گروه هدف اجرا شود. عشایر از چند وجه برای کشور مهم قلمداد میشوند و نقش آنها در حوزه کشاورزی، اقتصادی و امنیتی غیرقابل کتمان است. وزارت بهداشت درنظر دارد که اطلاعات تغذیه این گروه را به دست بیاورد و اقدامات مداخلهای لازم را برای آنها انجام دهد.
وی گفـت: این برنامه با همکاری وزارت بهداشت و سازمان امور عشایری کشور در حال انجام است.
انتهای پیام
منبع خبر: ایسنا / ورود وزارت بهداشت به بررسی وضعیت تغذیهای عشایر کشور در ۱۳ استان
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران