بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

فعالیت ۷۰۰ بخش دیالیز/خودکفایی در تولید ۵ محصول دیالیز

بازدید 2

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ناصر ملک پور گفت: انجام صحیح روش درمانی دیالیز یکی از تخصصی‌ترین حوزه‌های درمان است و از مهم‌ترین ابزار کنترل کیفی و ارتقاء کیفی خدمات درمانی، تقویت آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی است.

سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها گفت: خوشبختانه امروزه دیالیز نسبت به سال‌های قبل هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی پیشرفت قابل توجهی داشته است، به نحوی که در اقصی نقاط ایران تمامی بیماران دیالیزی دسترسی به امکانات درمانی دارند. این در حالی است که در حدود ۳۰ سال قبل کمتر از ۱۰۰ بخش دیالیز دایر بوده و امروزه بیش از ۷۰۰ بخش دیالیز در کشور فعال است.

ملک پور با بیان این که در زمینه تولید لوازم مصرفی دیالیز و تجهیزات سرمایه‌ای پیشرفت چشمگیری حاصل شده است، گفت: در حال حاضر در تولید ۵ قلم لوازم مصرفی دیالیز از جمله ست، سوزن، صافی، پودر بی‌کربنات و محلول دیالیز خودکفا هستیم و ۲ نوع دستگاه دیالیز در داخل کشور تولید می‌شود.

وی گفت: هم اکنون بیش از ۴۰۰ پزشک فوق تخصص نفرولوژی به عنوان درمانگر فعالیت دارند و در مناطق محرومی که نفرولوژیست حضور ندارد، متخصص داخلی دوره دیده به عنوان پزشک درمانگر ایفای نقش می‌کند.

ملک پور بیان کرد: در زمینه آموزش دیالیز پرستاران، اقدامات مناسبی انجام شده و امروز نزدیک به ۵۳۰۰ پرستار دوره دیده در مراکز دیالیز فعالیت می‌کنند و تربیت سفیران دیالیز به عنوان مربیان سطح یک از اهداف معاونت درمان وزارت بهداشت است.

سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها ادامه داد: با توجه به ارتقاء کیفی خدمات درمانی و شناسایی بیماران دیالیزی در مراحل ابتدایی CKD، امروزه آمار بیماران دیالیزی رشدی حدود سالانه ۵ الی ۶ درصد دارند و تعداد بیماران از سال ۷۶ از حدود ۲۰۰۰ بیمار به ۴۲۰۰۰ نفر افزایش یافته است.

ملک پور خاطرنشان کرد: با توجه به رشد تعداد بیماران، آموزش پرستاران با هدف ارتقا سطح دانش، به روز رسانی اطلاعات و آشنایی با چالش‌های مهم درمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

انتهای پیام/

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم / فعالیت ۷۰۰ بخش دیالیز/خودکفایی در تولید ۵ محصول دیالیز

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *