وی بیان کرد: این خدمات در کلیه مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی، اعم از دولتی، غیردولتی و خصوصی (شامل بیمارستانهای سازمان تأمین اجتماعی، نفت، نیروهای مسلح، بانک ملی و دادگستری) ارائه میشود.
سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هدف از اجرای این طرح، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری در سطوح مختلف، بهبود رفتارهای مرتبط با سلامت و تقویت استقلال بیماران و خانوادههای آنها در خود مراقبتی است.
وی افزود: گروه هدف این برنامه شامل بیماران مبتلا به ۱۶ بیماری مزمن و صعبالعلاج از جمله نارسایی قلبی (CHF)، بیماریهای مزمن انسدادی ریوی (COPD)، سکته مغزی (CVA)، سکته قلبی (MI)، فشار خون، دیابت، سرطان، سوختگی، اختلالات روان پزشکی، نارسایی کلیوی، آمپوتاسیون، سرطان کودکان، کودکان مبتلا به دیابت نوع یک، صرع و نوزادان نیازمند مراقبتهای ویژه است.
اعتماد اظهار کرد: در این طرح، بیمار ابتدا در واحد آموزش و پیگیری، خلاصه پرونده و شرح حال خود را دریافت کرده و اطلاعات وی به مراکز خدمات جامع سلامت ارسال میشود. سپس بیمار در این مراکز پذیرش، ارزیابی و پرونده الکترونیک سلامت برای او تشکیل میشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۸۹۰ بیمارستان دارای واحد آموزش به بیمار هنگام ترخیص هستند و این برنامه ۱۵ نوع بیماری را تحت پوشش قرار میدهد.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / بیماران تا یک سال پس از ترخیص تحت مراقبت و آموزش قرار میگیرند
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران