
دکتر محمدرضا افضل زاده، در گفتگو با وبدا، علل سرگیجه را ناشی از دو دلیل اصلی که شامل، مشکلات در مغز (سرگیجه مرکزی) و مشکلات در گوش داخلی (سرگیجه محیطی) است، عنوان و خاطرنشان کرد: سرگیجههای خوشخیم وضعیتی، معمولاً در دهههای چهارم و پنجم زندگی و میانسالی بروز میکنند و عوامل ژنتیک، جنسیت (به خصوص در زنان)، آسیبهای سر و برخی عوامل دیگر می تواند از جمله عوامل خطر برای ابتلا به سرگیجه باشد. همچنین، بیماریهایی مانند میگرن و بیماریهای خود ایمنی میتوانند باعث سرگیجه شوند و در برخی موارد هم دلیل مشخصی برای سرگیجه وجود ندارد و ممکن است به صورت خود به خودی ایجاد شود.
فوق تخصص گروه گوش و حلق و بینی همچنین با اشاره به اینکه، بیماری منییر از طریق تغییر سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی، از جمله مصرف محدود نمک و برخی داروهای خوراکی و تزریق دارو داخل گوش قابل کنترل بوده و در موارد نادر نیاز به جراحی خواهد داشت، افزود: تیم تحقیقاتی گروه گوش و حلق و بینی در حال بررسی عوامل مختلفی مانند سبک زندگی، رژیم غذایی، کمبود ویتامینها به ویژه ویتامین D، علائم تعادلی و روشهای تشخیص بیماری منییر است تا بتوانیم درکمان را از این بیماری افزایش داده و راههای درمان مؤثرتری پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، ما در حال انجام تحقیقاتی هستیم تا با استفاده از تصویربرداریهای پیشرفته مانند MRI، به بررسی دقیقتر مغز و گوش داخلی بیماران مبتلا به بیماری منیر و کاهش شنوایی ناگهانی بپردازیم. هدف از این تحقیقات، شناسایی تغییرات ساختاری و عملکردی در این نواحی است که ممکن است به علت این بیماریها ایجاد شده باشند.
منبع خبر: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی / شایعترین سرگیجه، مربوط به مشکلات سیستم تعادل گوش داخلی است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران