به گزارش ایلنا از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری اظهار کرد: یکی از مشکلات در حوزه آرایشی – بهداشتی این است که برخی از این فرآوردهها ممکن است از راههای غیرقانونی و قاچاق وارد کشور شود؛ این محصولات میتوانند خطراتی را برای مصرف کنندگان داشته باشند، از جمله این خطرات استفاده از مواد اولیه بیکیفیت و شرایط حمل و نقل نامناسب است.
وی افزود: طبیعی است که عدم پایداری موادی که در ساخت فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز مورد استفاده قرار میگیرد و در صورتی که شرایط حمل و نقل و نگهداری درست رعایت نشود میتواند به مواد مضر تبدیل شده و به سلامت مصرف کننده آسیب جدی برساند.
مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کنترل کیفیت فرآوردههای آرایشی – بهداشتی منابع مختلفی وجود دارد، گفت: بر اساس شاخص های تعریف شده میتوانیم آزمونهای کنترل کیفی را انجام دهیم؛ این منابع یا بین المللی هستند و یا استانداردهای ملی برای آن ها وجود دارد که برای هر نوع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی تعریف شده است که باید چه مشخصاتی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: درصوتی که مشاهده شد یک کرم دو فاز شده یعنی آب و روغن آن جدا شدهاند، یا به صورت دانه دانه دیده میشود، یا در سطح پوست زبری آن احساس میشود، تغییر رنگ داده و چند رنگ است و یا بوی نامناسبی دارد، مشخص است که فرآورده سلامت نیست و یا فاسد شده است.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا / راههای شناسایی محصولات آرایشی ناسالم
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران