بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

آغاز یک مطالعه جهانی روی سرطان؛ چرا برخی بیماران به درمان پاسخ بهتری می‌دهند؟

بازدید 3

به گزارش ایسنا، اکنون پزشکان اولین مرحله از آزمایش‌های جهانی را آغاز کرده‌اند تا بررسی کنند چرا برخی افراد مبتلا به سرطان فراتر از انتظار عمل می‌کنند و بسیار طولانی‌تر از مدت پیش‌بینی‌شده زنده می‌مانند.
پژوهش «رزالیند» اکنون شمار زیادی از افرادی را که بسیار فراتر از مدت پیش‌بینی‌شده زنده مانده‌اند، گرد هم خواهد آورد تا دانشمندان به دنبال سرنخ‌های علمی بگردند که چرا این بیماران به درمان به این خوبی پاسخ داده‌اند، در حالی که دیگر بیماران جان خود را از دست می‌دهند.
دکتر «تانکاما اجیت‌کومار» که مسئول گروه متخصصان انگلیسیِ این پژوهش در بیمارستان دانشگاه کمبریج است، به «اسکای نیوز» گفت این اولین بار است که چنین پژوهشی با این پایگاه داده‌ای گسترده صورت می‌گیرد تا با اطمینان بیشتری بتوان گفت چه عاملی باعث می‌شود گروه خاصی از بیماران بیشتر عمر می‌کنند.
این تحقیق روی برخی از تهاجمی‌ترین انواع سرطان‌ نظیر سرطان ریه سلول کوچک، سرطان مغزی گلیوبلاستوما و آدنوکارسینومای مجرای پانکراس متاستازشده‌، متمرکز خواهد بود.
فقط ۳ تا ۵ درصد بیماران پنج سال پس از تشخیص همچنان زنده مانده‌اند.
«کاترین وبستر» که در این پژوهش شرکت خواهد داشت، پس از آنکه در قطار ناگهان دچار حمله صرع شد، متوجه شد در مرحله چهار سرطان گلیوبلاستوما قرار دارد. با این حال، پس از جراحی و یک دوره رادیوتراپی و شیمی‌درمانی، همه نشانه‌های سرطان ناپدید شدند. آخرین اسکن نشان داد که فقط فضایی کوچک پر از مایع در سمت چپ مغزش باقی مانده است. این مورد یکی از نمونه‌های است که پزشکان را بر آن داشته چنین تحقیق گسترده‌ای را انجام دهند.
دانشمندان علوم پزشکی در بیش از ۴۰ کشور در این پژوهش شرکت خواهند کرد. آنها داده‌های زیستی دقیق بیش از ۱۰۰۰ بیمار و تومورها را بررسی خواهند کرد و جهش‌های ژنتیکی، پروتئین‌ها و سایر عواملی که ممکن است در پاسخ بیماران به درمان تعیین‌کننده باشد، مقایسه خواهند کرد.
اجیت‌کومار گفت: ما امیدواریم بتوانیم به سوال اصلی پاسخ دهیم که چرا بعضی زنده می‌مانند و در وهله دوم، ممکن است اهدافی برای داروهای آینده بیابیم.
به گزارش ایندیپندنت، این پژوهش را «کیور۵۱»، یک شرکت نوآفرین فرانسوی در حوزه زیست‌فناوری با حمایت مالی شرکت سرمایه‌گذاری «سوفینوا» انجام می‌دهد.
«نیکلاس ولیکو»، یکی از بنیان‌گذاران کیور۵۱ به اسکای نیوز گفت هدف ریشه‌کنی سرطان در ۲۰ سال آینده است.
او گفت: هدف این پروژه ریشه‌کنی سرطان است.
ولیکو در ادامه افزود: اگر بتوانیم سازوکارهای زیست‌شناختی را که این افراد نجات‌یافته دارند کشف و برای اکثر بیماران تکرار کنیم، فکر می‌کنم می‌توانیم به این هدف دست پیدا کنیم.
انتهای پیام

منبع خبر: ایسنا / آغاز یک مطالعه جهانی روی سرطان؛ چرا برخی بیماران به درمان پاسخ بهتری می‌دهند؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *