بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

مرگ ناشی از سرطان در دنیا حدود ۱۰ میلیون در سال است

بازدید 5

به گزارش خبرنگار آنا، علی رضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری درباره ویروس اچ پی وی گفت: ویروس اچ پی وی دو عارضه شامل سرطان دهانه رحم و عفونت‌هایی مانند زگیل تناسلی ایجاد می‌کند؛ درباره سرطان دهانه رحم میزان آن بسیار پایین است و واکسیناسیون بیشتر به دلیل عفونت ناشی از این ویروس انجام می‌شود.

وی ادامه داد: چند طرح برای بررسی شیوع این عفونت در کشور انجام شد و نشان داد که شیوع از قبل بیشتر شده، اما به آن شوری نیست که گفته می‌شود و کسانی که دچار عفونت شده‌اند به متخصصان زنان یا اورولوژی مراجعه می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: واکسن‌ها در این زمینه باید بتوانند از شیوع آن پیشگیری کنند؛ واکسن باید وارد چرخه واکسیناسیون شود و می‌تواند مثل واکسن آنفلوآنزا وارد داروخانه‌ها شود.

رئیسی تصریح کرد: شرکت‌های داخلی مثل انستیتو پاستور و رازی می‌توانند این واکسن را تولید کرده و اگر تاییدیه‌های لازم را بگیرند، به دلیل مشکلات ارزی و واردات، به واکسن وارداتی ترجیح داده می‌شود.

وی در رابطه با سرطان گفت: مرگ ناشی از سرطان در دنیا حدود ۱۰ میلیون در سال است و این عدد تا ۲۵ سال آینده به ۱۸ میلیون می‌رسد.در کشور ما میزان ابتلا به سرطان،  قبلا ۱۴۱ در ۱۰۰ هزار مورد بوده که الان به ۱۷۲ در ۱۰۰ هزار رسیده است. در خانم‌ها ۱۷۱ در ۱۰۰ هزار و در آقایان ۱۷۵ در ۱۰۰ هزار بروز سرطان مشاهده می‌شود.

رئیسی ادامه داد: وقتی در کشوری امید به زندگی بالاتر رفته و کشور به سمت سالمندی می‌رود و به دلیل بروز بیشتر سرطان در سالمندان، با افزایش بروز سرطان مواجه می‌شویم. موضوع محیط زیست و آلودگی هوا، دخانیات و سایر عوامل هم در زمینه بروز سرطان اهمیت دارند و باید عوامل خطر اصلی را کنترل کنیم تا از بروز سرطان جلوگیری شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دلایل افزایش بروز سرطان، افزایش تشخیص و دقیق شدن روش‌های تشخیصی است و به طور مثال هوش مصنوعی در تشخیص مراحل اول سرطان کمک کننده است. سرطان‌هایی مانند سرطان روده، سرطان پستان و سرطان دهانه رحم را می‌توان در مراحل اولیه تشخیص داد و در همان مراحل درمان کرد.

رئیسی گفت: چکاب‌های دوره‌ای و منظم بر اساس گایدلاین‌ها می‌تواند در تشخیص سرطان‌ها کمک کننده باشد.

انتهای پیام/

منبع خبر: آنا / مرگ ناشی از سرطان در دنیا حدود ۱۰ میلیون در سال است

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر