به گزارش ایلنا، مهدی باور، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانشبنیان به تشریح فعالیتها و دستاوردهای این مجموعه پرداخت و با اشاره به چالشهای ناشی از تغییرات اقلیمی و خشکسالیهای پی در پی، تاکید کرد: بخش کشاورزی باید به سمت کشت محصولات مقاوم و با ارزش افزوده بالا حرکت کند و گیاهان دارویی در این زمینه، اولویت دارند.
وی افزود: مجموعه ما پس از تحقیقات گسترده در سال ۱۴۰۲ موفق به دریافت مجوز دانشبنیان برای تولید بذر پوششدار گیاهان دارویی مقاوم به کمآبی شد و با توجه به ظرفیتهای موجود در استان خراسان شمالی، به دنبال تبدیل این استان به یکی از قطبهای پرورش و عرضه بذر و گیاهان دارویی در کشور و منطقه است.
به گفته این فعال فناور، بزرگترین دستاورد این مجموعه، تولید بذرهای پوششداری است که با ترکیبات غذایی و جذبکنندگی رطوبتی خود، دارای رشد اولیه سریعتر، مقاومت بیشتر نسبت به آفات، بیماریها و کمآبی هستند. این ویژگیها نه تنها به مقابله با چالش کم آبی و خشکسالی کمک میکند، بلکه اشتغال کشاورزان ساکن مناطق کمآب را نیز حفظ میکند.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان، در خصوص کاربرد محصولات این شرکت در مناطق کمبرخوردار و فعالیتهای برنامه ملی آبادیران، گفت: فعالیت ما در استان خراسان شمالی با هدف افزایش بهرهوری و بهبود معیشت مردم این مناطق آغاز شده است. ما علاوه بر تولید بذر، به کشاورزان مشاورههای لازم را ارائه میدهیم تا بهرهوری محصولاتشان افزایش یابد. اگر این رویکرد به صورت هدفمند و سراسری در این مناطق پیادهسازی شود، تأثیر مستقیمی بر معیشت مردم خواهد داشت.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، باور در پایان، بر اهمیت همکاری نهادهای متولی مانند برنامه ملی آبادیران برای تحکیم رابطه بین این شرکت و جامعه هدف تاکید کرد.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا / مقابله با چالشهای تغییرات اقلیمی با تولید بذرهای مقاوم به خشکسالی در کشور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران