بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

آمار و ارقام هایی از بدهی وزارت بهداشت

تصویر پیدا نشد !
بازدید 7

به گزارش دوشنبه های دارویی طاهر موهبتی معاون توسعه و مدیریت و منابع وزیر بهداشت در نشست خبری با اشاره به بودجه سال آینده وزارت بهداشت،گفت: حدود ۳.۹ درصد جی دی پی به‌نظام سلامت اختصاص پیدا می‌کند درحالی‌که در منطقه ۷ درصد اختصاص پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: هزینه سلامت از جیب مردم قرار بود به ۲۵ درصد برسد اما الان ۳۰ درصد؛ البته اعداد ۳۵ درصد تا بالای ۵۰ درصد نیز مطرح می‌شود.

معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: متأسفانه در بودجه سال جاری حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان از بودجه مربوط به وزارت بهداشت که از یک درصد ارزش‌افزوده اختصاص پیدا می‌کند در جای خودش هزینه نمی‌شود.

موهبتی با اشاره به اختصاص ۱۰ درصد هدف‌مندی یارانه‌ها به وزارت بهداشت افزود: متأسفانه در سال جاری این عدد اختصاص پیدا نکرده است.

وی با اشاره به عوارض کالاهای آسیب‌رسان، تصریح کرد: باید عوارضی از تولیدکننده دریافت شود و به وزارت بهداشت اختصاص پیدا کند اما عملیاتی نشده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اضافه کرد: برای بودجه سال آینده پیشنهاد دادیم ۲ درصد از تولیدکنندگان کالاهای آسیب‌رسان دریافت شود که از این میزان درصدی به وزارت بهداشت اختصاص پیدا می‌کند.

موهبتی گفت: از تأمین اجتماعی حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان مطالبه داریم و در بیمه سلامت بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان طلب داریم.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی داریم و مصوبه‌ای در مجلس ارائه شد تا در سال آینده این میزان اختصاص پیدا کند.

موهبتی ادامه داد: تأمین ذخایر دارویی و لوازم مصرفی تجهیزات پزشکی مصوب شده است؛ البته اولویت پرداخت بدهی در وزارت بهداشت نیروی انسانی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت ابراز کرد: قرار است یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین ذخایر دارو و لوازم مصرفی پزشکی اختصاص پیدا کند.

وی با اشاره به بدهی ۳۲ هزار میلیاردتومانی وزارت بهداشت به نیروی انسانی این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: حدود ۱۴ ماه مطالبات پزشکان و پرستاران پرداخت نشده است هچنین اکنون وزارت بهداشت ۶۰۰ هزار نیروی انسانی دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به تأخیر چندماهه در بخش ترمیم حقوق نیروی انسانی این وزارتخانه به دلیل کمبود منابع، ابراز کرد: خوشبختانه برای بیمارستان سازی خیر کافی وجود دارد و باید نحو تعامل با این افراد موردتوجه قرار گیرد.

موهبتی تأکید کرد: اصرار وزارت بهداشت بر بودن ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی برای تأمین دارو تجهیزات پزشکی است؛ چراکه در صورت این تغییر ارزی به میزان ۳۸ هزار تومان، ۱۷۶ هزار میلیارد تومان بودجه مربوط به تغییر قیمت ارز در سال آینده نیازمند هستیم.وی با اشاره به تأخیر در پرداخت فوق‌العاده خاص به کادر بهداشت و درمان، گفت:

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به طرح پزشکی خانواده، افزود: پیشنهاد ۸۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای این موضوع را داده ایم./لینک منبع خبر

Tags

ارز ترجیحی دارو پزشک خانواده طاهر موهبتی نظام سلامت وزارت بهداشت

منبع خبر: دوشنبه های دارویی / آمار و ارقام هایی از بدهی وزارت بهداشت

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *