بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

علت خستگی مزمن کشف شد

بازدید 6

به گزارش همشهری آنلاین، دانشمندان در بررسی‌های تازه خود، برای اولین بار دریافتند افرادی که زمانی بیماری کوید را از سر گذرانده‌اند، هفت و نیم برابر از دیگران به سندرم خستگی مزمن (آنسفالومیلیت میالژیک) مبتلا می‌شوند.

در تحقیق روی آمریکایی‌ها مشخص شده از هر ۲۰ آمریکایی که به کرونا مبتلا شده بود، ۱ نفر گرفتار سندرم خستگی مزمن شده است. افراد مبتلا، حتی پس از انجام دادن کارهای بسیار ساده، به‌شدت خسته می‌شوند، هنگام ایستادن سرگیجه می‌گیرند، حتی ساعت‌ها خواب آنها را سرحال نمی‌کند و دچار اختلال‌های شناختی و خستگی مداوم هستند. از علایم دیگر این سندرم باید به مه‌مغزی، التهاب قلب، سردرد، ضعف و دردهای عضلانی و همچنین درد مفاصل اشاره کرد.

دانشمندان براین باورند که ابتلا به سندرم خستگی مزمن، نتیجه نبرد همه‌جانبه بدن با عفونت ناشی از ویروس کروناست که باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن بیش از حد کار کند و حتی پس از گذراندن بیماری تا مدت‌ها در حالت آماده‌باش باقی بماند.

از آنجایی‌که بیشتر مردم به کرونا مبتلا شده‌اند، احتمال می‌رود، در حال حاضر میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به سندرم خستگی مزمن مبتلا شده باشند.

متاسفانه هنوز درمانی قطعی برای سندرم خستگی مزمن وجود ندارد، اما پزشکان با استفاده از مجموعه‌ای از داروها از جمله، داروهای ضدافسردگی و تثبیت‌کننده خلق‌وخو، در کنار فیزیوتراپی و گفتاردرمانی، علایم این سندرم را کنترل و مدیریت می‌کنند.

تشخیص زودهنگام و مدیریت صحیح تاثیر بسزایی روی زندگی فرد خواهد داشت.


منبع خبر: همشهری / علت خستگی مزمن کشف شد

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *