بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

رونمایی شوک‌کننده یک پزشک از خوراکی محبوب که خطر آلزایمر دارد

بازدید 5

پونه شیرازی: طی سال‌های اخیر آنقدر راجع به مضرات  مصرف زیاد گوشت و غذاهای فرآوری‌شده صحبت شده که بیشتر افراد می دانند که مصرف مداوم سوسیس و کالباس  و بیکن می‌تواند برای سلامت بدن بسیار آسیب‌زننده باشد.

اما بر اساس تحقیقاتی بسیار جدید که در آمریکا بر روی ۱۳۳ هزار و ۷۷۱ فرد که متوسط سنی ۴۹ سال داشته‌اند طی ۴۳سال پی‌گیری انجام شده، مشخص شده است که حدود ۱۱هزار و ۳۳۰ نفر دچار دمانس یا آلزایمر شده اند.

یعنی کسانی که بیش از ۲۲گرم در روز از  گوشت‌های فراوری شده استفاده می‌کنند نسبت به کسانی که کمتر از ۹گرم در روز استفاده می کنند۱۳درصد بیشتر مبتلا به‌زوال عقل می‌شوند. 

این تحقیقات بطور قطعی ثابت می‌کند که ابتلا به آلزایمر فقط ناشی از افزایش سن نیست بلکه سبک زندگی و از جمله نوع تغذیه ارتباط بسیار تنگاتنگی با بروز زوال‌عقل دارد.

دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به نتایج این تحقیقات می‌گوید: مصرف گوشت‌قرمز و بویژه فراوری شده  ریسک دیابت و مشکلات قلبی را بالا می‌برد چون حاوی چربی اشباع‌شده هستند. این تحقیقات هم ثابت می‌کند که مصرف این گوشت‌های فراروری شده بطور مشخص منجر به بروز دمانس یا زوال عقل می‌شود.

منبع خبر: خبرآنلاین / رونمایی شوک‌کننده یک پزشک از خوراکی محبوب که خطر آلزایمر دارد

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر