به گزارش خبرآنلاین، این ویتامین، از نوع ویتامینهای محلول در چربی است که اضافهی آن مثل ویتامینهای محلول در آب دفع نمیشود و در بدن باقی میماند و رسوب بیش از حد آن میتواند منجر به بیماریهای مختلفی از جمله سنگ کلیه و حتی مسمومیت شود.
همشهری نوشت: در این گزارش کوتاه، مقدار توصیهشده ویتامین D برای سنین مختلف عنوان شده است. البته به گفته کارشناسان، بیشتر افراد با مصرف روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد ویتامین دی در روز از کمبود این ویتامین مصون خواهند بود. اما با این حال میزان دقیق آن حتما باید طبق نظر پزشک تنظیم شود.
نوزادان صفر تا ۱۲ ماه: روزانه ۴۰۰ واحد بینالمللی (IU). منبع ویتامین D برای نوزادان شیر مادر است اما در صورت کافی نبودن، شیر خشک غنیشده یا مکمل قطرهای ویتامین D به رفع کمبود آن کمک میکنند.
کودکان ۱ تا ۱۳ سال: روزانه ۶۰۰ واحد. نور آفتاب و مصرف لبنیات مثل شیر و ماهیهای چرب تامین کننده ویتامین D برای این کودکان هستند.
نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال: روزانه ۶۰۰ واحد. رشد سریع در این سن باعث افزایش نیاز به ویتامین D میشود. بنابراین بسیاری از پزشکان، در کنار منابع غذایی، مصرف این ویتامین از طریق مکمل را توصیه میکنند.
بزرگسالان ۱۹ تا ۷۰ سال: روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد. اگر کمتر در معرض نور خورشید هستید یا مشکلات جذب دارید، ممکن است نیاز به مکمل بیشتر باشد. درضمن ۸۰۰ واحد ویتامین D یعنی یک دوز ۵۰ هزار واحدی.
سالمندان بالاتر از ۷۰ سال: روزانه ۸۰۰ واحد (۵۰ هزار واحد). دلیل نیاز ویژه سالمندان به ویتامین بیشتر، افزایش خطر پوکی استخوان و کاهش جذب ویتامین D از طریق آفتاب است.
زنان باردار و زنان شیرده: زنان باردار و زنان شیرده روزانه به ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد از این ویتامین نیاز دارند.
۴۷۴۷
منبع خبر: خبرآنلاین / کودکان و بزرگسالان؛ مقدار توصیهشده ویتامین D چقدر است؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران