ارزش این تعداد دستگاه که احتمالا دوره گارانتی تعدادی از آنها هم به اتمام رسیده است، بر مبنای قیمت یورو روز حدود ۱۵ همت تخمین زده میشود.
اینکه چه تعداد شتابدهنده خطی در انبار هیات امنا موجود است و جبران هزینه اتمام دوره گارانتی این دستگاهها چه میزان است، از آن بیاطلاع هستیم.
حال سوال اینجاست که چه افراد و بخشهایی از نظام سلامت باید پاسخگوی هدررفت منابع ملی و ارزی در این حوزه باشند؟ چه کسی یا چه کسانی باید پاسخگوی هزینههای مستقیم و غیر مستقیم بیماران سرطانی باشند که چشم امید آنها به امکان استفاده از دستگاههای شتابدهنده خطی بوده است، آنهم در شرایطی که چند ده دستگاه با بودجه بیتالمال تامین شده است اما سالهاست که راهاندازی نشدهاند.
درمانا آمادگی دارد تا توضیحات هیات امنا، معاونت درمان و وزارت بهداشت را در این زمینه منتشر کند.
گفتنی است درمانا در گزارش قبلی تعداد شتابدهندههای خطی خریداری شده اما راهاندازی نشده را حدود ۱۶ دستگاه برآورد کرده بود که حالا مشخص شده تعداد آنها بیش از دو برابر این رقم است.
منبع خبر: درمانا / تعداد شتابدهندههای خطی راهاندازی نشده، بیش از ۳۰ دستگاه است!
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران