فوق تخصص ریه ادامه داد: بر اساس آمارهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر چین، از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹، متاپونومو ویروس انسانی هشتمین ویروس شایع تنفسی در این کشور بوده و در کشورهایی مانند هند نیز گزارش شده، اما نگرانی درباره آن مانند کووید ۱۹ نیست که جهشهای مختلفی داشته باشد. به نظر نمیرسد که متاپونومو ویروس انسانی بتواند خیز چندانی ایجاد کند و اگر عفونت ویروسی در بدن افراد ایجاد شود، احتمالا عفونت ضعیفی است، مگر اینکه در بدن افرادی که ایمنی ضعیف داشته باشند، نگران کننده باشد.
دبیر سابق کمیته علمی کرونا به ایران پزشک گفت: شیوع ویروس آنفلوآنزا و خیز آن معمولا در دی و بهمن ماه رخ نمیدهد و در سالهای گذشته خیزهای کرونا در نزدیک عید نوروز مشاهده میشد. در حال حاضر میزان شناسایی ویروس کرونا نیز کم است. همچنین ۲۰ تا ۳۰ درصد تستها در حال حاضر مربوط به آنفلوآنزا است.
وی افزود: از طرفی باید مشکل آلودگی هوا را نیز در نظر بگیریم که میتواند خطر انتقال ویروس را بیشتر کرده و حتی سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار بدهد. هم زمانی آلودگی هوا با خیز آنفلوآنزا مشکلاتی ایجاد میکند. البته خیز آنفلوآنزا در حال حاضر در سایر کشورها نیز رخ داده است.
عابدینی اظهار کرد: امسال موارد ابتلا به آنفلوآنزای شدید در بیمارستان مسیح دانشوری بیشتر مشاهده شده و بهتر است برنامه ریزیها برای پیشگیری از ابتلا به عفونتهای ویروسی شایع، تغییر کند. سوال اینجاست که آیا افراد در معرض خطر ابتلا به آنفلوآنزا در کشور واکسینه شدهاند؟ آیا واکسنهای آنفلوآنزای موجود در کشور موفق بوده و توانسته از ابتلا به آنفلوآنزا شدید پیشگیری کند؟ آیا داروی آنفلوآنزا به اندازه کافی در کشور موجود است؟
پایان پیام/
The head of the emergency department of Masih Daneshvari Hospital said: Based on the medical history and recent behavior of the human metapneumovirus, as well as the antibodies against it, it does not seem that a severe outbreak with this virus will occur. However, we should not overlook the rise in influenza cases, as the number of people infected with influenza has currently increased.
منبع خبر: ایران پزشک / نباید خیز آنفلوآنزا را نادیده بگیریم
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران