به گزارش خبرآنلاین، بهتازگی انجمن بینالمللی غدد درونریز به امید رفع برخی از ابهامات، دستورالعملهای جدیدی برای مصرف مکملهای ویتامین D ارائه داده است. بنابه گفته محققان این انجمن، اگر فردی نشانههای کمبود ویتامین D، مانند افسردگی یا فشار خون بالا، نداشته باشد، انجام آزمایش ویتامین D برای او ضرورتی ندارد.
مکملهای ویتامین D
بنابر دستورالعمل جدید، میتوان ویتامین D را با مصرف مواد غذایی غنیشده از این ویتامین یا مولتیویتامینهای حاوی D یا مکملهای ویتامین D دریافت کرد. اما بهتر است مصرف این ویتامین روزانه و در مقدارهای کم باشد. به عبارت دیگر، مصرف مقدار زیاد ویتامین D یک بار در هفته یا در ماه توصیه نمیشود.
محققان انجمن بینالمللی غدد درونریز توصیه میکنند، بررسی دایمی کمبود ویتامین D ضروری نیست و فقط افراد خاص، همچون کودکان، نوجوانان، افراد ۷۰ سال به بالا و افراد در معرض پیش دیابت و زنان باردار باید کمی بیشتر از دیگران این ویتامین را مصرف کنند.
بهطور کلی افراد بزرگسال تا سنین۷۰ سال، نیازی به مصرف مکملهای ویتامین D ندارند و فقط روزانه باید ۱۵ میکروگرم از این ویتامین به بدنشان برسانند. افراد ۷۰ سال به بالا به ویتامین D بیشتری نیاز دارند. زیرا بنابر شواهد، مصرف بیشتر ویتامین D در این افراد، خطر مرگ را کاهش میدهد. در توصیههای فعلی محققان انجمن غدد درونریز، افراد ۷۰ سال بهبالا، بهتر است روزی ۲۰ میکروگرم ویتامین D مصرف کنند.
کودکان و نوجوانان
بنابر بررسی محققان، برای پیشگیری از بیمار راشیتیسم، نوعی بیماری استخوانی و بهطور کلی کاهش خطر عفونتهای دستگاه تنفسی، کودکان و نوجوانان ۱ تا ۱۸ ساله باید روزانه ۳۰ میکروگرم ویتامین D مصرف کنند.
زنان باردار
بنابر تحقیقات انجمن غدد درونریز، زنان باردار باید روزانه ۶۳ میکروگرم ویتامین D مصرف کنند تا از خطر ابتلا به پرهاکلامپسی، تولد نوزاد مرده، زایمان زودرس و تولد نوزاد نارس کاسته شود.
افراد مبتلا به پیشدیابت
افرادی که در وضعیت پیشدیابت هستند، با مصرف ۲۵ میکروگرم ویتامین D در روز و اصلاح سبک زندگی میتوانند از ابتلا به دیابت پیشگیری کنند.
منبع:
منبع خبر: خبرآنلاین / بهترین دستورالعمل مصرف ویتامین D/ روزانه بخوریم یا ماهانه؟
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران