زهره پوراحمد در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران افزود: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است و ۹۴ درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها ۶ درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.
وی اظهار داشت: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود.
پوراحمد با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بهویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
وی تصریح کرد که باید به سمت تولید نانهای غنیشده و سبوسدار با ریزمغذیهایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نانها افزایش یابد.
منبع خبر: ایرنا / استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران