به گزارش ایلنا، حسن امیری فلوشیپ مسمومیتهای بالینی افزود: یکی از موارد بروز حوادث اورژانسی در کشور بروز مسمومیت هاست که در کنگره امسال، پیرامون شایعترین مسمومیتها و روشهای درمان، بحث و بررسی خواهد شد.
وی افزود: استقبال از رشته طب اورژانس به گونهای نیست که بتواند تمامی بیمارستانهای کشور را پوشش بدهد و در حال حاضر فارغ التحصیلان این رشته تمایلی به این رشته ندارند.
در ادامه، این نشست حسن معتمد دبیر انجمن علمی طب اورژانس گفت: تخصص طب اورژانس یکی از نیازهای اساسی هر جامعهای است و تخصص طب اورژانس یک تخصص بالینی است و با پزشکان عمومی در اورژانس، فرق دارد.
معتمد ادامه داد: متخصص طب اورژانس باید در اورژانسهای بیمارستانی که بالای ۳۰ هزار مراجعه دارند، حضور داشته باشد.
وی افزود: متأسفانه در سالهای اخیر از رشته طب اورژانس استقبال نشده و این موضوع میتواند برای آینده نظام سلامت کشور، نگران کننده باشد.
معتمد با اشاره به ابهامات و مشکلاتی که هموطنان در مراجعه به اورژانس بیمارستانی با آنها مواجه میشوند، گفت: ایستگاه تریاژ در بخش اورژانس بیمارستان، برای اولویت بندی بیماران بر اساس وضعیتی که دارند، تعریف شده است. بنابراین، لازم است ما با چنین تعاریفی آشنا شویم.
وی ادامه داد: فرصت رسیدگی به بیمار در اورژانس زیر ۶ ساعت است، اما هموطنان به سطح بندی بیماران در اورژانس آگاهی ندارند.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا / فرصت رسیدگی به بیمار در اورژانس زیر ۶ ساعت است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران