بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

مطالب منتشر شده درباره ضرر فلوراید در فضای مجازی غیرعلمی است

بازدید 9

مطالب منتشر شده درباره ضرر فلوراید در فضای مجازی غیرعلمی است

سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:

مطالب منتشر شده درباره فلوراید در فضای مجازی، ادعایی بی‌اساس و غیرعلمی است.

سازمان جهانی بهداشت استفاده از فلوراید را به‌صورت قورت‌دادن و به‌صورت موضعی یعنی وارنیش فلوراید توصیه می‌کند، اما اگر افراطی مصرف شود همانند سایر عناصر و مواد غذایی می‌تواند آسیب‌زننده باشد. میزان و غلظت‌های فلوراید موجود در خمیر دندان و وارنیش فلوراید، خطری ندارد و هیچ آسیبی به بدن نمی‌رساند.

زهرا قربانی استفاده از خمیر دندان حاوی فلوراید را موجب کاهش پوسیدگی دندان دانست و افزود: برنامه ملی وارنیش فلوراید در مدارس از سال ۹۲ در کشورمان آغاز شده که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت و انجمن‌های علمی است.

عملکرد فلوراید ایجاد لایه‌ای محافظ بر روی دندان‌ها در مقابل حمله‌های اسیدی میکروب‌ها به دندان‌ها است. وارنیش فلوراید در مطالعات مختلفی که انجام شده توانسته بین ۲۰ تا ۶۰ درصد پوسیدگی دندان‌ها را کاهش دهد، وارنیش فلوراید امن است و به هیچ عنوان خطری برای سلامتی ندارد، چون مقدار فلوراید موجود، کم است.

 تا سن ۳ سالگی، تاج دندان‌های دائمی در فک و استخوان‌های فک بالا و پایین تشکیل می‌شود و اگر فلوارید به مقدار بیشتری روی دندان باشد، هیچ تاثیر منفی و مخربی بر دندان‌ها ندارد؛ استفاده از فلوراید در وارنیش و خمیردندان هیچ آسیبی را به دندان‌ها وارد نمی‌کند.

انجام منظم وارنیش فلوراید می‌تواند پوسیدگی دندان‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. هر کودکی که وارد مدرسه می‌شود به‌طور متوسط ۶ دندان پوسیده شیری دارد و فرزندان ۱۲ ساله که تازه دندان‌های دائمی آن‌ها بیرون آمده، حدود ۲ دندان پوسیده دارند بنابراین وارنیش فلوراید، مسواک‌زدن منظم به مقدار ۲ بار در روز و هر بار ۲ دقیقه، استفاده از نخ دندان و کمتر کردن مصرف مواد قندی می‌توان پوسیدگی دندان‌ها را کنترل کرد.

خمیردندانی که استفاده می‌کنید باید حاوی حداقل ۱۰۰۰ واحد فلوراید باشد؛ مقدار خمیردندان توصیه‌شده برای کودکان کمتر از ۳ سال به اندازه یک دانه برنج، برای کودکان ۳ تا ۶ سال به اندازه یک دانه نخود و برای بزرگسالان نیز کمی از بیشتر از یک دانه نخود است؛ نیازی نیست کاملا خمیردندان شسته شود، چون باید مقداری فلوراید بر روی دندان باقی بماند و بر استحکام دندان‌ها، تاثیرگذار باشد.

انتهای پیام


منبع خبر: دنیای سلامت و دارو / مطالب منتشر شده درباره ضرر فلوراید در فضای مجازی غیرعلمی است

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر