به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ کارشناسان و صاحب نظران دارویی کشور در اولین همایش «نظام ژنریک، بایدها و نبایدها» در دانشکده داروسازی شهید بهشتی گرد هم آمدند تا در خصوص چگونگی اجرای آن بحث و گفتگو کنند.
دبیر کارگروه فهرست دارویی کشور میگوید: برداشت متخصصان مختلف از موضوع ژنریک متفاوت است.
یوسفی گفت: بر اساس آمارنامه دارویی کشور بیش از ۳۷۰۰ کد ژنریک یا همان نام تجاری دارو در کشور وجود دارد.
و طبق برنامه هفتم سه ماه پس از ابلاغ باید فهرست رسمی دارویی ایران بر اساس نظام دارویی ملی کشور تدوین شود.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی در این همایش به ضعف در بسته بندی دارو اشاره کرد، دکتر محمد عبده زاده گفت: دارو با کیفیت بالا تولید میشود ولی به دلیل بسته بندی ضعیف با کیفیت پایین و بعضا فاسد به دست مصرف کننده میرسد.
همچنین دکتر مهدی پیرصالحی، نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم هر ۳ ماه یک بار نام تجاری یا همان نظامنامه به روز رسانی میشود.
در این همایش یک روزه ۲۰۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشکدههای داروسازی، اعضا هیات مدیره تشکلهای صنفی و فعالان دارویی شرکت کردند.
منبع خبر: صدا و سیما / لزوم تهیه فهرست رسمی دارویی کشور
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران