هادی احمدی رئیس روابط عمومی انحمن داروسازان ایران در کلاب هاوس دوشنبه های دارویی (۲۶آذر) گفت: اصطلاحی به نام داروخانه منتخب نباید وجود داشته باشد چرا که منتخب، ایجاد رانت می کند.
خوشبختانه ضابطه جدید برمبنای کارکرد ثبت در سامانه تیتک است که چالش های قبلی را کاهش داده و اعمال نظر معاونت ها را که حدود ۱۰۰ امتیاز بود کاهش داده است و مبنای جدید، بحث ثبت در سامانه تیتک و ارزشیبابی است.
زمانی که پلن توزیع در یک استان ارایه می شود واقعیت این است که بیش از ۵۰ درصد از پلن توزیع، به سمت داروخانه های دولتی، هلال احمر، دانشکده داروسازی سوق پیدا می کند که ناعادلانه است. اعتراض داروسازان این است که اگر قرار است پلن توزیعی ارایه شود باید یکسان توزیع صورت شود.
اگر می خواهیم به سمت ارتقای سلامت عمومی حرکت کنیم، هرجا که رانت هست، باید رانت شکسته شود و به هیچ عنوان نباید داروخانه های دولتی را تافته جدابافته در نظر بگیریم.
پلن های توزیع دارای اشکالات متعددی هستند که باید به آن ها توجه شود.
به طور کلی معتقدم که مشکل اصلی در بحث پلن های توزیع، عدم توانایی معاونت های غذاودارو در نظارت است، سامانه تیتک فراگیری است و اطلاعات مربوط به دارو در آن وجود دارد، و امکان نظارت و برنامه ریزی به سهولت وجود دارد ولی بحث سودآوری داروخانه های دولتی مانع از برنامه ریزی درست است
منبع خبر: دوشنبه های دارویی / آسیب شناسی داروخانه های منتخب و پلن توزیع
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران