بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع

بازدید 28

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، اما بر اساس این مطالعه به نظر می‌رسد یک نوع از داروهای فشار خون به بازماندگان سکته کمک می‌کند تا از صرع پس از سکته جلوگیری کنند.

نتایج نشان داد بیمارانی که از داروهای مسدودکننده گیرنده آنژیوتانسین (ARB) استفاده می‌کنند، نسبت به سایر داروهای فشار خون، احتمال ابتلاء به صرع پس از سکته در آنها بسیار کمتر است.

محققان در یادداشت‌های پس زمینه توضیح دادند که داروهای ARB با کاهش اثرات آنژیوتانسین، پروتئینی که باعث باریک شدن عروق خونی می‌شود، عمل می‌کنند.

به گفته محققان، مسدود کردن این پروتئین ممکن است التهاب را کاهش دهد و جریان خون را در مغز بهبود بخشد و خطر تشنج را کاهش دهد.

دکتر «جاکومو اوانجلیستا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کیتی ایتالیا، می‌گوید: «مطالعه ما به طور منحصربه‌فردی بر این موضوع متمرکز بود که چگونه داروهای مختلف فشار خون در پیشگیری از صرع پس از سکته مؤثر هستند.»

اوانجلیستا افزود: «درک اینکه کدام داروهای ضد فشار خون به جلوگیری از عوارضی مانند صرع پس از سکته کمک می‌کنند، می‌تواند منجر به نتایج بهتری برای بیمار شود.»

برای این مطالعه، محققان ۵۲۸ بیمار مبتلا به فشار خون بالا را که دچار سکته مغزی شده بودند، انتخاب کردند. هیچ یک از بیماران در زمان سکته مغزی صرع نداشتند.

به گفته محققان، همه شرکت‌کنندگان از نوعی داروی فشار خون استفاده می‌کردند و ۱۹۴ نفر دو دارو یا بیشتر مصرف می‌کردند.

به گفته محققان، به طور کلی، حدود ۷ درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه به صرع پس از سکته مغزی مبتلا شدند که با مشاهدات دنیای واقعی که ۶ تا ۸ درصد از قربانیان سکته مغزی به این عارضه مبتلا می‌شوند، مطابقت دارد.

نتایج نشان می‌دهد، بیمارانی که داروهای فشار خون غیر از ARB مصرف می‌کنند، به طور چشمگیری در معرض خطر صرع پس از سکته بودند.

محققان حدس می‌زنند که مسدود کننده‌های کانال کلسیم و مسدود کننده‌های بتا ممکن است با تحریک بیش از حد مغز، احتمال تشنج را افزایش دهند، در حالی که مهارکننده‌های ACE ممکن است التهاب را در مغز افزایش دهند.

تحقیقات بیشتر در بیماران بیشتر برای تأیید این یافته‌ها و بررسی مکانیسم‌های اساسی با جزئیات بیشتر ضروری است.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر