مهندس موهبتی در این جلسه با اشاره به شرایط اقتصادی دشوار کشور و بدهی ۱۰۷ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت گفت: «عبور از این وضعیت تنها با صرفهجویی و اولویتبندی در هزینهها امکانپذیر است.» وی به فرسودگی ۳ هزار آمبولانس و ۵۰ هزار تخت بیمارستانی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: «نوسازی این تجهیزات در اولویت قرار دارد و حمایتهایی برای توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان در استان کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده است.»
وی همچنین از برنامههای وزارت بهداشت برای توسعه خدمات درمانی و بهداشتی در استان خبر داد و گفت: «کمکهایی برای کاهش فاصله شاخصهای سلامت این استان با سایر مناطق کشور در دستور کار است.»
در ادامه، سایر مسئولان استانی نیز به بیان مشکلات و نیازهای حوزه سلامت استان پرداختند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد که تکمیل ۶۷ پروژه بهداشتی و درمانی در استان نیازمند ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است. همچنین نماینده شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام از کمبود شدید بیمارستانها و تختهای درمانی در منطقه خبر داد و استاندار نیز از فاصله زیاد شاخصهای سلامت بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد با دیگر استانهای مشابه و همسایه خبر داد.
شهامت، سرپرست معاونت عمرانی استانداری، ضمن اشاره به اختصاص ۱۰۵ میلیارد تومان از سوی وزارت نفت برای توسعه زیرساختهای درمانی استان، خواستار تقویت امنیت در بیمارستانهای استان شد.
این نشست با بررسی راهکارها و ارائه پیشنهاداتی برای رفع چالشهای موجود در حوزه سلامت استان به کار خود پایان داد.
منبع خبر: درمانا / تأکید مهندس موهبتی بر صرفهجویی و اولویتبندی در هزینههای حوزه سلامت
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران