بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

استفاده زیاد از تلفن همراه و رایانه، عامل افزایش دردهای گردنی

تصویر پیدا نشد !
بازدید 13

به گزارش مدنیوز به نقل از ایسنا،دکتر امیر حسین حقیر درخصوص ماهیت گردن درد توضیح داد: “گردن درد معمولاً به صورت درد در ناحیه پشت گردن، شانه‌ها یا حتی دست‌ها احساس می‌شود. در برخی موارد، این درد ممکن است با درد قفسه سینه اشتباه گرفته شود که معمولاً با فعالیت بدتر می‌شود.” وی همچنین به این نکته اشاره کرد که گردن درد می‌تواند به صورت سوزش در ناحیه پشت گردن یا شانه‌ها نیز بروز کند.

دکتر حقیر یکی از عوامل زمینه‌ساز دردهای گردنی را ساختار مفاصل بین مهره‌ای گردن دانست و افزود: “این ساختار به انسان اجازه می‌دهد تا بیشترین حرکت را در ناحیه گردن داشته باشد، اما همین ویژگی باعث ساییدگی بیشتر مفاصل و گرفتگی عضلات می‌شود.”

وی همچنین بر افزایش سن به عنوان یک عامل مؤثر در بروز دردهای گردنی اشاره کرد و گفت: “با افزایش سن، آب درون دیسک‌های بین مهره‌ها کاهش یافته و خاصیت ضربه‌گیری آنها از بین می‌رود، که در نتیجه ساییدگی مهره‌ها و بروز درد گردن ایجاد می‌شود.”

دکتر حقیر در مورد تأثیر شیوه‌های نادرست حرکت گردن بر بروز درد، توضیح داد: “وضعیت نادرست گردن، مانند غوز به جلو هنگام کار با رایانه یا تلفن همراه، باعث کشیدگی عضلات و تاندون‌ها می‌شود که در بلندمدت می‌تواند منجر به درد مزمن گردن شود.”

وی همچنین به مشکلات بیرون‌زدگی دیسک گردن اشاره کرد و گفت: “در صورت رعایت نکردن سلامت ستون فقرات گردنی، دیسک‌ها ممکن است پاره شوند و به ریشه اعصاب فشار بیاورند که این می‌تواند باعث درد تیرکشنده به بازو و دست‌ها شود.”

دکتر حقیر همچنین تأکید کرد که استرس‌های روحی می‌توانند به گرفتگی و اسپاسم عضلات گردن منجر شوند و در نتیجه دردهای گردنی ایجاد کنند. در نهایت، وی به آسیب‌های ناشی از تصادفات و ضربات شلاقی گردن نیز اشاره کرد که می‌تواند منجر به دردهای شدید و طولانی‌مدت شود.

به گفته وی، رعایت وضعیت درست گردن، کاهش استفاده مفرط از تلفن همراه و رایانه، و مدیریت استرس می‌تواند به پیشگیری از دردهای گردنی کمک کند.


منبع خبر: مد نیوز / استفاده زیاد از تلفن همراه و رایانه، عامل افزایش دردهای گردنی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر