بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

شیوع تب خوکی آفریقایی در اکثر استان‌های اندونزی

بازدید 11
شیوع تب خوکی آفریقایی در اکثر استان‌های اندونزی

سالم‌خبر: یک مقام رسمی روز دوشنبه اعلام کرد که موارد متعددی از تب خوکی آفریقایی در ۳۲ استان از ۳۸ استان اندونزی شناسایی شده است و نسبت به خطر گسترش بیشتر این بیماری که امسال باعث مرگ هزاران خوک در این کشور شده، هشدار داد.

تب خوکی آفریقایی یک بیماری ویروسی بسیار مسری است که خوک‌های اهلی و وحشی را مبتلا می‌کند. این بیماری برای انسان خطرناک نیست، اما می‌تواند خسارات اقتصادی شدیدی به صنعت پرورش خوک وارد کند، زیرا هیچ واکسن یا درمانی برای آن وجود ندارد و اغلب منجر به کشتار دسته‌جمعی حیوانات مبتلا می‌شود.

شیوع این بیماری در اندونزی از سال ۲۰۱۹ آغاز شد و از آن زمان تاکنون تأثیر مخربی بر جمعیت خوک‌های این کشور داشته است. مقامات اندونزی تلاش‌های زیادی برای کنترل شیوع این بیماری انجام داده‌اند، از جمله اعمال محدودیت‌های جابجایی حیوانات و اجرای پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه در مزارع پرورش خوک. با این حال، گسترش اخیر بیماری نشان می‌دهد که چالش‌های قابل توجهی در مهار آن

همچنان وجود دارد.

آژانس قرنطینه اندونزی از مقامات محلی خواسته است تا اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از گسترش بیماری انجام دهند، از جمله افزایش نظارت بر جابجایی خوک‌ها، بهبود بهداشت مزارع و آموزش پرورش‌دهندگان در مورد علائم بیماری و نحوه گزارش موارد مشکوک. همچنین از مردم خواسته شده است تا از خرید و مصرف گوشت خوک از منابع نامشخص خودداری کنند.

این شیوع نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر آن بر اقتصاد اندونزی، به ویژه در مناطقی که پرورش خوک منبع مهم درآمد است، ایجاد کرده است. از بین رفتن تعداد زیادی خوک نه تنها به درآمد پرورش‌دهندگان آسیب می‌زند، بلکه می‌تواند منجر به افزایش قیمت گوشت خوک و سایر محصولات مرتبط نیز شود.

مقامات اندونزی به همکاری با سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE) برای مقابله با این بیماری ادامه می‌دهند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات، ارائه آموزش و کمک‌های فنی و هماهنگی تلاش‌ها برای کنترل بیماری در سطح منطقه‌ای است.

منبع خبر: سالم خبر / شیوع تب خوکی آفریقایی در اکثر استان‌های اندونزی

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر