بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

توضیحات ظفرقندی درباره سرنوشت پزشکی خانواده در کشور

بازدید 5

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست، ابتدا محمود فاضل رئیس شورای‌عالی نظام پزشکی و محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی به ایراد سخنرانی کوتاهی پرداختند.

سپس اعضای شورای‌عالی به ترتیب، نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در حوزه‌های مختلف به وزیر بهداشت ارائه کردند.

این جلسه با هدف بررسی موضوعات کلیدی حوزه سلامت و هماهنگی بیشتر میان سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت برگزار شد.

در ادامه، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، ضمن تشکر از دعوت سازمان نظام پزشکی و بحث‌های مفصل و ارزشمند اعضای شورا در حوزه‌های مختلف، تأکید کرد: تمامی مسائل مطرح‌شده از سوی اعضای شورای‌عالی یادداشت شده و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به چالش‌های متعدد نظام سلامت، اختصاص بودجه ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای رفع بدهکاری‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین توجه به موضوع پوشش‌های دستیاری در ردیف‌های بودجه را نمونه‌هایی از موفقیت‌های هم‌افزایی و کار تیمی برای دستیابی به نتایج ملموس دانست.

وزیر بهداشت در خصوص طرح پزشکی خانواده، گفت: آنچه تاکنون ارائه شده، پیش‌نویس اولیه این طرح است که برای جمع‌آوری نظرات کارشناسی و اصلاحات احتمالی تهیه شده است. با این‌حال، لازم است یادآور شوم که در چهار برنامه اخیر توسعه، پزشکی خانواده به عنوان تکلیف مشخص شده، اما متأسفانه اجرایی نشده است. امیدواریم با تأمین بودجه لازم، بتوانیم این طرح را به مرحله اجرا برسانیم.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت مشارکت اعضای سازمان نظام پزشکی در انتخابات، گفت: هرچقدر تعداد بیشتری از اعضای سازمان در انتخابات شرکت کنند، قدرت این سازمان افزایش یافته و می‌تواند تأثیرگذاری بیشتری در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشد.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / توضیحات ظفرقندی درباره سرنوشت پزشکی خانواده در کشور

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *