بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

غذاهای آبکی در روزهای آلودگی هوا به وفور مصرف شود

بازدید 5

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده افزود: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا مؤثر است.

وی ادامه داد: مصرف انواع آش ها، سوپ‌ها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید.

اسماعیل زاده اظهار کرد: میوه‌ها و سبزی‌ها علاوه بر اینکه فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلاینده‌ها از دستگاه گوارشی ما می‌شوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدان‌هایی که دارند می‌توانند مانع آسیب آلاینده‌ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند.

وی توصیه کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم می‌تواند در تأمین ویتامین E به سلامت ریه‌های ما کمک کند.

وی افزود: منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی این روزها توصیه می‌شود.

اسماعیل زاده همچنین تاکید کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید است.

وی گفت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری است.

اسماعیل زاده افزود: استفاده از مکمل‌های ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت لزوم طی روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید تداوم یابد چراکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.

منبع خبر: خبرگزاری مهر / غذاهای آبکی در روزهای آلودگی هوا به وفور مصرف شود

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر