شیخ اضافه کرد: در واقع با این روند هم دولت عوارض نمیگیرد، هم این که برند فیک، آلوده و تاریخ مصرف گذشته توسط شهروندان مصرف میشود و هم این که تولیدکننده آسیب می بیند. بنابراین حتما باید با همکاری سازمان غذا و دارو و انجمنها در سیاستها بازنگری کنیم. این دولت، دولت انجمنها است و خود شما باید سیاستگذاری کنید.
وی افزود: باید فکری به حال وضعیت قاچاق کنیم، تعادلسازی تعرفهها و مانعزداییها میتواند صنعت ما را با نشاط کند.
شیخ گفت: یک زمانی که ما در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای نشان دادن ارزش آفرینی صنعتی موبایل را مثال می زدیم و می گفتیم به جای این که فولاد را در حجم بالا صادر کنیم، می توانیم گوشی تلفن همراه ۳۰۰ گرمی تولید کنیم و به قیمت دلاری بفروشیم.
وی اضافه کرد: امروز می خواهم بگویم که در دنیا در کشورهایی مانند سنگاپور، توکیو و آمریکای شمالی عطرهایی را دیدم که قیمت آنها بیشتر از یک گوشی اپل بود و این نوید را به شما می دهم که صنعت شما یکی از ارزشمندترین صنایع در جهان است.
معاون وزیر صمت تصریح کرد: ظرفیت صنعت ایرانی چه در حوزه شوینده و چه آرایشی و بهداشتی بسیار بالا است، بنابراین باید با انجام برنامهریریهای لازم، تولید را تسهیل کنیم.
شیخ گفت: اندازه صنعت آرایشی بهداشتی در دنیا تقریبا اندازه اقتصاد ایران است. کل GDP کشور ما حدود ۵۰۰ میلیارد دلار است که حجم صنعت آرایشی و بهداشتی هم همین مقدار است.
وی با اشاره به رشد ۲۳ درصدی صادرات در برنامه ششم توسعه اظهار کرد: در وزارت صمت مشغول بررسی این موضوع هستیم که کدام یک از صنایع ما بیشترین ظرفیت صادراتی را دارد که صنعت آرایشی و بهداشتی هم می تواند جزء این صنایع باشد.
البته با محدودیت هایی در این صنعت از جمله بحث برندینگ و تحقیق و توسعه مواجه هستیم که باید توانمندی های درونی مان را برای قابلیت پذیری افزایش دهیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت عنوان کرد: فروش آنلاین صنعتگران آرایشی و بهداشتی کشورمان را با روند جهانی مقایسه کردم، اصلا قابل مقایسه نیست، باید در این زمینه ها کار کنیم و فناوری های پیشرفته را به کار بگیریم.
شیخ گفت: امیدوارم بتوانیم به بازارهای اوراسیا که بسیار بازارهای مناسبی برای ما است و همچنین کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان دسترسی داشته باشیم.
منبع خبر: زیبانا / ۴۰ درصد از کالاهای آرایشی بهداشتی موجود در بازار قاچاق است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران