وی ادامه داد: در دانشگاههایی که در تهران قرار دارند، محور فعالیت دانشجویان متفاوتتر از سایر شهرها است. یکی از رسالتهای اصلی معاونتهای دانشجویی فرهنگی در دانشگاههای علوم پزشکی این است که بستر انتقاد را فراهم و تبیین کنند. در غیر این صورت، دانشجو در میدانی رها میشود و نمیداند چگونه باید انتقاد کرده و روی چه مواردی باید متمرکز شود.
این فعال صنفی حوزه سلامت بیان کرد: از طرفی فرآیندهای نیازسنجی بین فعالان صنفی دانشجویی طی نشده و باید نیازهای دانشجویان توسط شوراهای صنفی بررسی شوند. اینکه بگوییم دانشجویان انتقاد کنند و اینکه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، گوش شنوا برای شنیدن انتقادات دانشجویان دارند، رویکرد خوبی است.
سقائیان فرد اظهار کرد: به جز دانشجویان، باید به بسترهای لازم برای انتقاد کارکنان نظام سلامت نیز فراهم شود. بستری برای شنیدن صدای کارکنان شکل نگرفته و تعریف نشده است. اگر رویکرد وزیر بهداشت، انتقاد پذیری است، باید صدای کارکنان نیز شنیده شود. زیرا همین کارکنان هستند که با دانشجویان و مردم در ارتباط هستند و اگر نتوانند صدای خود را به مسئولان برسانند، تاثیر منفی روی دانشجویان و مردم خواهند داشت. مباحثی مانند ترمیم حقوق یکی از چالشهای کارکنان نظام سلامت است.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / بستر نقد در دانشگاهها فراهم نشده است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران