وی ادامه داد: وقتی در آموزشها میگوییم یادگیری بر اساس مسئله یا در کلاسها گفته میشود که روشهای آموزشی باید دانشجو محور باشد، یعنی دانشجو بتواند سر کلاس، موضوعات خود را مطرح کند. در حوزه سلامت یکی از بزرگترین مشکلات، فضایی است که منجر به ترساندن دانشجو از سوال کردن شده و دانشجو به سمتی رفته که فقط به مسائل آموزشی توجه کند؛ اما ریشه بسیاری از مشکلات موجود در ناهنجاریهای فرهنگی و رفتاری این است که نتوانستیم تعادلی که در برقراری رابطه سالم ایجاد شود را شکل بدهیم. در نتیجه دانشجو به سمت فضاهای غیر رسمی و غیر شفاف و شبکههای اجتماعی رفتهاند. به جای تعامل با شبکههای اجتماعی، به دلیل تفکرهایی که در گذشته نیز وجود داشت، این شبکهها نهی شدند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: دانشجو باید بتواند موضوعات مختلف را در فضای مناسب مطرح کند و تولیت سلامت وظیفه دارد که این فضا را برای دانشجویان علوم پزشکی فراهم کند. در کشورهای توسعه یافته، فضاهای همراهی برای خلاق کردن دانشجویان فراهم شده است. یکی از دلایل مهاجرت دانشجویان این است که نمیتوانند نظرهای خود را بیان کنند.
کبیر اظهار کرد: در عرصههای مختلف، دانشجویان باید اعتماد به نفس پیدا کرده و مسئولان نیز نباید از نقد بترسند. جامعهای که در آن نقد نباشد، جامعه مرده است. چون مدل مناسبی برای نقد در گذشته فراهم نشده، در حال حاضر هم فکر میکنیم که مطرح شدن نقد، منجر به این میشود که نتوان انتقاد را مدیریت کرد. در حالیکه باید به دانشجویان نقش داد و بتوانند نقد کنند. یکی از مسائل مهم، جانشین پروری و جوان گرایی است.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / ذهن دانشجو کنشگر است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران