به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، معدنی، معاون ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی در یک مصاحبه رادیویی پیرامون موضوع اعلام فراخوان حمایت از پژوهشهای سلولهای درمانی و پزشکی بازساختی بنیاد ملی علم ایران گفت: این فراخوان، فراخوانی مشترک بین بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی است.
او افزود: ما راهکارهای جدید درمانی یا علمی به نام پزشکی بازساختی داریم که در جامعه با دو نام معروف یکی سلول درمانی و دیگری سلول بنیادی شناخته شده است.
معدنی اظهار کرد: پزشکی بازساختی چهار حوزه اصلی دارد درمان با استفاده از سلولهای بنیادی و فرآوردههای سلولی یکی از این چهار حوزه است. بخش بعدی مربوط به درمانهای بر پایه ژندرمانی میشود بخش دیگر به حوزه سلولهای با ویژگی خاص مربوط میشود و بخش آخر نیز درمان بر پایه مهندسی بافت است.
معاون ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی اظهار کرد: این چهار حوزه انواع درمان برای بیمارهای صعبالعلاج هستند. طب استاندارد در مورد برخی از بیماریها از ابتدا جوابگو نیست. علم پزشکی بازساختی در این مسیر کمک فراوانی میکند.
معدنی مطرح کرد: برای ما بسیار اهمیت دارد که بیماران ما نیز از این درمان برخوردار شوند. تا امروز در دنیا صدوبیست محصول مورد تأیید جهانی در چهار حوزه مربوطه تولید شده است. ما نیز با وجود داشتن رتبه دوازده در این حوزه از نظر انتشار مقاله سعی میکنیم این محصولات را تولید کنیم.
معاون ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی گفت: ما باید نیروی انسانی را بهدرستی تربیت کنیم. دانشجویانی که در حال ارائه رساله تخصصی خود هستند و اساتید علمی میتوانند در این زمینه تلاش کنند. علاقهمندان، شرایط شرکت در فراخوان را مطالعه کنند تا بهراحتی بتوانند از حمایتها استفاده کنند.
منبع خبر: آنا / علم پزشکی بازساختی درمان بیماریهای صعبالعلاج را ممکن کرده است
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران