بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

درباره شیوع بیماری مرموز و کشنده‌ در کنگو چه می‌دانیم؟

بازدید 6

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام وزارت بهداشت کنگو، این بیماری ناشناخته تا روز سه‌شنبه جان ۷۹ نفر را گرفته و ۳۷۹ تن را نیز مبتلا کرده است.
همچنین مقام‌های محلی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند تعداد قربانیان این بیماری ممکن است تا ۱۴۳ نفر افزایش یابد.
به گفته این وزارتخانه، منشاء این بیماری «هنوز ناشناخته است» و نخستین مورد ابتلا به آن در اواخر ماه اکتبر در استان کوانگو واقع در بخش جنوب غربی این کشور آفریقایی تشخیص داده شد.
وزارت بهداشت کنگو گزارش داده است بیشتر مرگ‌ها در میان کودکان و نوجوانان بالای ۱۵ سال رخ داده است.
بنا بر اعلام مقام‌های بهداشتی کنگو، این بیماری علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، سردرد و سرفه دارد.
آن ریموین، اپیدمیولوژیست در دانشگاه کالیفرنیا که از سال ۲۰۰۲ در کنگو کار کرده، می‌گوید:  تشخیص این بیماری ممکن است به دلیل محدودیت زیرساخت‌های بهداشتی در کنگو دشوار باشد. اما این بیماری می‌تواند هر چیزی باشد. می‌تواند آنفلوآنزا، ابولا یا ماربورگ باشد، حتی می‌تواند مننژیت یا سرخک باشد. ولی در این مرحله، چیز دقیقی نمی‌دانیم.
این بیماری ناشناخته در بحبوحه شیوع آبله در کنگو شیوع پیدا کرده است. این کشور در سال ۲۰۲۴ بیش از ۴۷ هزار مورد مشکوک به آبله را گزارش کرده است.
وزارت بهداشت جمهوری دموکراتیک کنگو خبر داده که نمونه‌های بیماران را تجزیه و تحلیل کرده و تحقیقات میدانی عمیق را برای شناسایی بیماری آغاز کرده است.
همچنین به مردم توصیه شده تا از برگزاری اجتماعات بزرگ خودداری کنند، دستورالعمل‌های بهداشتی اساسی را رعایت کنند و موارد مشکوک را فورا به مقام‌های بهداشتی محلی گزارش دهند.
به گزارش یورونیوز،‌ یک مقام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا (Africa CDC) نیز گفته است این آژانس همکاری خود را با وزارت بهداشت کنگو آغاز کرده است.
یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هم گفت این سازمان نیز تیمی را به منطقه اعزام کرده تا نمونه‌های بیماران را برای تحقیقات آزمایشگاهی جمع‌آوری کند.
انتهای پیام

منبع خبر: ایسنا / درباره شیوع بیماری مرموز و کشنده‌ در کنگو چه می‌دانیم؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *