حسینی که موفق به ثبت سه اختراع شده، تصریح کرد: دستگاه وکیومتراپی ساخت این شرکت مجهز به اپلیکیشن کنترل از راه دور است و میتوان روند درمان را از دور رصد کرد.
وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار، اظهار کرد: با توجه به اینکه در مناطق کمتر برخوردار افراد بیشتری با وضع اقتصادی ضعیف ساکن هستند، تعداد بیمارانی که زخمهای عادی آنان به مزمن تبدیل شده هم بیشتر است، زیرا هزینههای درمان اینگونه زخمها بالا است. روش وکیومتراپی سرعت و اثربخشی درمانی بسیار بالاتری نسبت به روشهای دیگر دارد. با این حال هزینههایی که به خانوارها تحمیل میکند، بسیار کمتر از روشهای درمانی دیگر است. به همین دلیل متولیان بخش سلامت، متولیان عرصه آبادانی و پیشرفت و گروههای داوطلب درمانی میتوانند از این دستگاه برای درمان بیماری این بخش از جامعه بهرهمند شوند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، حسینی خاطرنشان کرد: ما در برخی استانها مانند استان سیستان بلوچستان و خوزستان نمایندگی داریم و خدمات ویژهای جهت درمان این دست از بیماران ارائه میدهیم. تمام کشورهای همجوار ایران، درمان اینگونه زخمها را جزء بیمه قرار دادهاند تا قشر مستضعف نیز بتواند از این درمان بهرهمند شود؛ لذا پیشنهاد میکنم سازمان تأمیناجتماعی تعرفههایی برای درمان این زخمها داشته باشند.
منبع خبر: درمانا / رفع چالش درمان زخمهای دیابتی و مزمن به کمک دانشبنیانها
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران