پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جایگزینی پروتئین گوشت با پروتئینهای موجود در مغزها و حبوبات میتواند احتمال بیماری قلبی را کاهش دهد.
به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ تحقیقی ۳۰ ساله نشان داده است که این تغییر در رژیم غذایی میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی و بیماریهای شریان کرونری مؤثر باشد.
چرا پروتئینهای گیاهی مفید هستند؟
پروتئینهای گیاهی مانند حبوبات و مغزها به کاهش فشار خون، کاهش چربیهای خون و کاهش التهاب کمک میکنند. این غذاها همچنین غنی از موارد زیر هستند:
• فیبر
• ویتامینهای آنتیاکسیدانی
• مواد معدنی
• چربیهای سالم
نسبت بهینه پروتئین گیاهی به حیوانی برای سلامت قلب
• برای بیماریهای قلبی-عروقی (CVD): نسبت پروتئین گیاهی به حیوانی ۱ به ۲ فواید چشمگیری دارد.
• برای بیماریهای شریان کرونری (CHD): نسبت بالاتر ۱ به ۱.۳ یا بیشتر حداکثر حفاظت را ارائه میدهد.
جزئیات تحقیق
این مطالعه توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام شد و طی ۳۰ سال رژیم غذایی بیش از ۲۰۳,۰۰۰ مرد و زن شرکتکننده را بررسی کرد.
• شرکتکنندگان هر چهار سال یکبار در مورد رژیم غذاییشان، از جمله مصرف پروتئین، مورد پرسش قرار گرفتند.
• طی دوره مطالعه، بیش از ۱۶,۱۰۰ مورد CVD، شامل بیش از ۱۰,۰۰۰ مورد CHD و بیش از ۶,۰۰۰ سکته، ثبت شد.
نتایج بیشتر
افرادی که در رژیم غذاییشان بیشترین میزان پروتئین گیاهی را داشتند:
• ۲۸ درصد کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی
• ۳۶ درصد کاهش خطر بیماریهای شریان کرونری
توضیحات بیشتر
تحقیقات نشان داد جایگزینی گوشت با مغزها و حبوبات به کاهش چربیهای خون، بهبود فشار خون و کاهش التهاب کمک میکند. مواد غذایی گیاهی همچنین فیبر، ویتامینهای آنتیاکسیدانی، مواد معدنی و چربیهای سالم دارند که همگی به کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی کمک میکنند.
لینک کوتاه
منبع خبر: انتخاب / چگونه یک رژیم غذایی گیاهی میتواند زندگی قلب شما را تغییر دهد
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران