بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

چرا به دنبال مصرف قند، دچار احساس گرسنگی زودهنگام می‌شویم؟

بازدید 5

به گزارش خبرگزاری آنا، سیده مریم عبداله زاده، متخصص تغذیه در این باره گفت: در چنین شرایطی با وجود اینکه به نظر احساس سیری می‌کنیم، اما طولی نکشیده که مجدد احساس گرسنگی می‌کنیم.

وی افزود: دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات، به ویژه قند‌های ساده باعث ترشح مقدار زیادی هورمون پایین آورنده قند خون (به نام انسولین) می‌شود. ترشح این هورمون سازنده، به معنای ارسال پیام به عضله و بافت چربی است تا قند (گلوکز) موجود در خون را برداشته و به ذخایر قند و چربی تبدیل کند و بار دیگر سطح قند خون به مقدار طبیعی برگردد.

عبداله زاده ادامه داد: با جذب کامل قند مصرف شده، همچنان سطح انسولین در خون بالا مانده و اثرات آن ادامه می‌یابد. بدن، که این حالت را به گرسنگی تفسیر می‌کند، به فرد القاء می‌کند که برای برطرف کردن گرسنگی که گاهی شبیه افت قندخون است، بار دیگر به مصرف غذا روی آورد.

انتهای پیام/

منبع خبر: آنا / چرا به دنبال مصرف قند، دچار احساس گرسنگی زودهنگام می‌شویم؟

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *