وی خاطرنشان کرد: حیدری عضو هیات مدیره و مدیر اجرایی انجمن حامی تجهیزات پزشکی و دارویی مرآت در این جلسه به موضوع عدم تخصیص کافی و به موقع ارز و بودجه اشاره کرد. سعیدلو رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی گفت که نباید پرداخت از جیب مردم بابت هزینههای سلامت و به ویژه تجهیزات پزشکی افزایش یابد و اگر قرار است تغییرات ارزی رخ دهد باید حتما راههای پوشش بیمهای برای مصرفکنندگان و همچنین جبران کمبود سرمایه تامینکنندگان دیده شود. همچنین صدور آیآرسی و تامین ارز برای تامین مواد اولیه تولید تسهیل شود و محدودیت نداشته باشد. پیرصالحی هم گفت که با هر نوع ارز ترجیحی مخالف است اما در حال حاضر چارهای وجود ندارد چون بیمهها توان پرداخت مابهالتفاوت را ندارند.
چیذری افزود: در این جلسه شاهمرادی درباره هوشمندسازی صحبت کرد و از تشکلها خواست راهکارهای خود را برای کوتاه کردن فرایندها ارائه دهند. بنده و مستعلیپور عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی از تصمیم اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو بابت تفویض اختیارات در حوزههای آیآرسی و مجوزها به دانشگاههای علوم پزشکی تقدیر کردیم چرا که این کار باعث تسریع در فرایندها شده است.
وی خاطرنشان کرد: مسلمی رئیس انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور در این جلسه عنوان کرد که تفویض اختیار از دولت به دانشگاههای علوم پزشکی اشتباه بوده و بهتر است به بخش خصوصی برونسپاری شود. البته با توجه به تعارض منافعی که در این زمینه قبلا تجربه کرده بودیم و با توجه به تجربه خوبی که از تصمیم کنونی داریم، رئیس انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور، مستعلیپور، وجداندار دبیر اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی، بنده، انجمن تولیدکنندگان مواد، تجهیزات و ملزومات دندانپزشکی کشور و انجمن شرکتهای تامینکننده تجهیزات و اقلام آزمایشگاهی از تفویض اختیار به دانشگاهها حمایت کردند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارویی گفت: در این جلسه شاهمرادی تاکید کرد که به کالاهای دارای مشابه تولید داخل ارز ترجیحی داده نمیشود و اینکه گفته میشود با اختصاص ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی، تولید داخل فلج شده است، حرف اشتباهی است. در این جلسه همچنین درباره سیستمهای تسهیلات ارزی کوتاهمدت و تفاهمهای جدید سازمان غذا و دارو با بانک مرکزی صحبت شد. رئیس سازمان غذا و دارو گفت که به رغم اینکه کاهش ارز در سال آینده دیده شده اما در مورد دارو و تجهیزات پزشکی چنین کاهشی در لایحه بودجه لحاظ نشده است.
وی توضیح داد: کمپانی نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران هم در این جلسه گفت که جلوی ترخیص با حداقل اسناد در مورد مواد اولیه تولید گرفته شده است و درخواست کرد که تفاهمنامه مربوط به ترخیص با حداقل اسناد تمدید شود. سعیدلو هم درباره فرسودگی ماشین آلات خط تولید صحبت کرد و پیرصالحی گفت که در این زمینه ۲۰۰ میلیون دلار در نظر گرفته شده که امیدوار است افزایش یابد.
چیذری گفت: حیدری هم درباره تفاهم بیشتر سازمان غذا و دارو با تشکلها و تسهیل فرایندهای صدور مجوزها صحبت کرد و از زحمات شاهمرادی هم تشکر کرد چرا که آمار صدور مجوزها در تولید از زمان شروع به کار وی افزایش یافته است. همچنین در این جلسه همه اذعان داشتند کمبودها در حوزه تجهیزات پزشکی بسیار کمتر از حوزه دارو است و این نشان از مدیریت خوب شاهمرادی و همکاری تامینکنندگان با وی است.
منبع خبر: درمانا / تاکید بر اهمیت حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی در اولین جلسه تشکلها با پیرصالحی
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران