بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

بازدید 12

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، علیرضا رییسی روز چهارشنبه در همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با بیان اینکه مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی ایران است، افزود: سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی بوده و کارهایی را در زمینه اصلاح سبوس گیری نان در کشور شروع کردیم.

وی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل، مناسب است، تصریح کرد: میزان سبوس گیری نان های ما خیلی زیاد است و این موضوع به مردم ضرر می زند.

معاون وزیر بهداشت گفت: در کشور ما در برخی مواقع تا ۲۴ درصد سبوس گیری داریم و این آسیب زا است.

وی ادامه داد: بسیاری از مردم نان سفید را دوست دارند، این نان ها سبوس اش خیلی کم است، در مقابل نان هایی که تیره تر هستند و شاید شکل خوبی هم ندارند، یکی از بهترین مواد غذایی هستند.

بیماری های مزمن غیر واگیر دار در حال افزایش است

رئیس کنگره همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری نیز گفت: بیماری های مزمن غیر واگیر دار در حال افزایش است. این بیماری ها راهی جز پیشگیری ندارند و تنها راه پیشگیری از آن اصلاح سبک زندگی است.

محمد جوانبخت با بیان اینکه اصلاح سبک تغذیه ضروریست، اظهار داشت: سیاست گذاران بخش بهداشت ما باید به این موضوع بیشتر بپردازند تا شاهد کاهش بار بیماری های مزمن غیرواگیردار باشیم.

وی ادامه داد: آموزش تغذیه و ارتقا سطح سواد در این حوزه باید با اهتمام بیشتری انجام گیرد تا از این طریق بتوانیم گام ارزشمندی در کاهش بیماری های مزمن غیرواگیردار برداریم.

ادامه دارد

منبع خبر: ایرنا / تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *