بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

کووید طولانی بزرگسالان جوان را بیشتر از سالمندان تحت تأثیر قرار می‌دهد

بازدید 7

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بزرگسالان جوان و میانه‌ساله علائم بدتری از کووید طولانی نسبت به افراد ۶۵ سال به بالا تجربه می‌کنند.

به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ به نظر می‌رسد که کووید طولانی تاثیر بیشتری بر بزرگسالان جوان و میانه‌ساله نسبت به سالمندان دارد

محققان در Northwestern Medicine نتایج غیرمنتظره‌ای دریافت کردند.

دکتر ایگور کُرالنیک، یکی از محققان این مطالعه، می‌گوید: فرض اولیه ما این بود که افراد مسن‌تر علائم بدتری از کووید طولانی خواهند داشت، اما در واقع، برعکس این موضوع صحیح بود.

تیمی از محققان به رهبری دکتر کُرالنیک داده‌های ۱۳۰۰ بیمار را که در کلینیک نورولوژی کووید-۱۹ نورت‌وسترن از مه ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۳ تحت درمان قرار گرفته بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

دکتر کُرالنیک ادامه داد: ما متوجه شدیم که بیماران جوان و میانه‌ساله در کلینیک علائم بدتری از کووید طولانی داشتند. آنها بیشتر تحت تاثیر کیفیت زندگی خود توسط این علائم بودند و همچنین مشکلات شناختی بیشتری نسبت به افراد مسن‌تر داشتند.

این علائم گسترده بودند و بدون توجه به شدت ابتلا به کووید، برای این بیماران رخ می‌داد.

یکی از بیماران کووید طولانی در این کلینیک می‌گوید: من دوره‌های فشار خون بالا و ضربان قلب تند دارم. هنوز در بدنم احساس می‌کنم. خسته‌ام. کمی در حالت ابهام هستم. این احساس ناگهان می‌آید و درست بالای سرم ادامه پیدا می‌کند. شدید است و در طول روز ادامه دارد.

دکتر کُرالنیک می‌گوید، در حالی که پاندمی کووید-۱۹ تمام شده است، پاندمی کووید طولانی ادامه دارد و تاثیر زیادی بر بزرگسالان جوان دارد که بخش زیادی از نیروی کار جامعه را تشکیل می‌دهند.

او می‌افزاید: ما باید به مراقبت از این افراد ادامه دهیم، علائم آنها را درمان کنیم و تحقیق کنیم تا بفهمیم علت اصلی کووید طولانی چیست و چگونه می‌توانیم از آن در آینده پیشگیری کنیم.

منبع خبر: انتخاب / کووید طولانی بزرگسالان جوان را بیشتر از سالمندان تحت تأثیر قرار می‌دهد

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *