وی ادامه داد: اگر قرار باشد از بستر فناوری استفاده کنیم، یکی از آوردههای آن، شفاف سازی است و حتی در زمینه پیشگیری سطح چهارم هم کمک خواهد کرد تا در زمینه تجویز و مصرف از این بستر بهره برد. اینکه بستر فناوری دارای چه استانداردها و ضوابطی باشد نیز مهم است و همان طور که در مسائل مربوط به فناوری، قواعد و مقررات وجود دارد، باید در حوزه دارو هم مقررات ایجاد شود و نباید این قوانین نادیده گرفته شود تا بعدتر دچار عادی انگاری شویم.
کبیر افزود: یکی از چالشهای نسخه الکترونیک این است که اگر آن را جدا از پرونده الکترونیک بدانیم، سودمند نخواهد بود و باید پرونده الکترونیک سلامت نیز شکل بگیرد تا بتوان رفتارها و تقاضاهای افراد در نظام سلامت را از این طریق بسنجیم.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی اظهار کرد: امیدواریم با اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع و ساماندهی خدمات تخصصی سرپایی، وضعیت دارو به مسیر روشنتر و قابل قبولتری برسد تا بتوان از طریق لحاظ کردن پروتکلهای حاصل از راهنماهای بالینی، نظام ثبت و گزارش دهی را بهبود ببخشیم.
وی اظهار کرد: موضوع دارو باید از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار بگیرد؛ هم از طرف جامعه داروسازان و هم از طرف پزشکان و هم از طرف مردم و هم از طرف بیمهها باید به موضوع دارو توجه شود.
پایان پیام/
منبع خبر: ایران پزشک / تعریف مشخصی در زمینه مشاوره خدمات دارویی نداریم
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران