بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۰

مردم اراک سال گذشته حتی یک روز پاک هم نداشتند

بازدید 31

نماینده اراک در مجلس گفت: مردم اراک سال گذشته حتی یک روز پاک هم نداشتند و بسیاری از تولیداتی که در صنایع ما انجام می شود به قیمت سلامت مردم اراک تمام شده است.

به گزارش ساعت سلامت، سید محمد جمالیان گفت: مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوا در حال افزایش است و سلامت مردم در معرض تهدید قرار دارد. معضل آلودگی هوا دومین عامل مرگ و میر است و بسیار ضروری است اجرای قانون هوای پاک در دستور کار دولتمردان قرار گیرد.

وی تصمیم رئیس جمهور و  کارگروه ملی آلودگی هوا درباره توقف مازوت سوزی را شجاعانه، مدبرانه و علمی برشمرد و گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت با انجام کار علمی تمامی آسیب های ناشی از آلاینده ها برای سلامت مردم را مشخص و تعیین کرده است؛ در سال ۱۴۰۲ به صورت میانگین ۶۴۱ مورد مرگ را داشتیم که منتسب به آلاینده ها بود یعنی حدود ۱۶.۴ درصد مرگ و میرهای اراک ناشی از آلودگی هوا بوده  و در کنار این، ۲۵ درصد اطفال به علت آلایندگی ها به ویژه در فصول سرد در بیمارستان ها بستری شدند.

نماینده اراک ادامه داد: با توقف مازوت سوزی آلاینده های ساکن مانند کارخانجات برطرف شده البته نیاز داریم سایر آلاینده ها دیده شده و راهکارهایی برای آنها پیش بینی شود؛ نیروگاه اراک ۱۳۰۰ مگاوات تولید انرژی الکتریکی داشته و با عدم تامین گاز آن نباید این میزان قطعی برق را در سطح کشور داشته باشیم.

توقف مازوت سوزی نباید باعث اعتراض سایر مناطق شود

وی افزود: ضروری است مسئولان وزارت نیرو موضوع را به گونه ای مدیریت کنند که این تصمیم علمی و مردمی رئیس جمهور باعث اعتراض سایر مناطق نشود.

جمالیان اضافه کرد: مردم باید بدانند سال ها است مردم اراک آلایندگی ها را تحمل می‌کنند تا انرژی به سایر مناطق کشور برسد و به هرحال بسیاری از تولیداتی که در صنایع ما انجام می شود به قیمت سلامت مردم اراک تمام شده و از رئیس جمهور پزشک انتظار هوای تمیزتر را دارند زیرا در سال ۱۴۰۲ حتی یک روز پاک نداشتند و امیدوارند تعداد روزهای پاک سال افزایش یابد.

وی ادامه داد: اکثر کلان شهرها مانند تهران، اصفهان، اهواز و اراک درگیر آلایندگی هوا هستند و عوامل آلایندگی در هر استانی باید مشخص شود و در استان هایی مانند خراسان و تهران خودروها عامل اصلی آلودگی هستند و باید به فکر اسقاط خودروهای فرسوده باشیم در واقع ۱۶ میلیون خودرو داریم که باید اسقاط شوند اما نسبت به آن بی توجهی می شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گسترش حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل برقی و از رده خارج شدن و اسقاط واقعی خودروهای فرسوده راهکار کاهش آلودگی هوا دانست و گفت: در یکسری از استان ها مانند خوزستان و سیستان و بلوچستان با معضل ریزگردها مواجه هستیم و باید با تقویت پوشش گیاهی این معضل را کنترل کرد.

وی افزود: البته آلاینده ها تنها بر روی سلامت تاثیرگذار نیستند بلکه بر صنایع هم آثار بسیار مخربی را دارند و بسیاری از صنایع به علت آلاینده ها آسیب جدی دیدند و ضررده هستند.

منبع خبر: ساعت سلامت / مردم اراک سال گذشته حتی یک روز پاک هم نداشتند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *