جلوگیری از توزیع محصولات حاوی رنگهای خوراکی غیر مجاز و دُز بالا
مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو نسبت به افزایش مصرف رنگهای خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد و گفت:
برخی از این رنگها میتوانند تاثیرات منفی بر سلامت مصرفکنندگان داشته باشند. رنگهای خوراکی مصنوعی بهدلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود میتوانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرفکنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگهای طبیعی و ایمن بروند.
دکتر یوسف صادقیان امین با اشاره به خطرات ناشی از مصرف بیرویه رنگهای خوراکی مصنوعی افزود: سازمان غذاودارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیرمجاز یا با دُز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.
منبع خبر: دنیای سلامت و دارو / جلوگیری از توزیع محصولات حاوی رنگهای خوراکی غیر مجاز و دُز بالا
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران