به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، متخصصان تغذیه میگویند: در حالی که خوردن ماهی ممکن است برای سلامتی مفید باشد، جفت کردن آنها با برخی غذاها میتواند اثر نامطلوبی داشته باشد و ممکن است باعث بروز بیماریهای گوارشی شود. در این مطلب به ۶ غذای رایجی که باید از خوردن آنها با ماهی اجتناب کرد، اشاره شده است.
محصولات لبنی
خوردن شیر، کشک یا سایر محصولات لبنی همراه با ماهی ممکن است باعث ناراحتی گوارشی، نفخ، درد معده و حتی منجر به عفونتهای پوستی و آلرژی شود. ترکیب لبنیات و ماهی به دلیل هر دوی اینها دارای پروتئین بالا و ترکیباتی هستند که میتواند بر هضم تأثیر بگذارد، میتواند جریان گوارش را مختل کند.
مرکبات و میوههای اسیدی
نتایج یک سری از تحقیقات نشان داده که اسید موجود در مرکبات میتواند به پروتئینهای موجود در ماهی واکنش نشان دهد و در نتیجه طعم یا بافت نامطبوعی ایجاد کند. البته مصرف ماهی همراه با مرکبات یک موضوع ترجیحی و شخصی است.
غذاهای فوق فراوری شده
جفت کردن ماهی با غذاهای بسیار فرآوری شده یا سرخ شده ممکن است مزایای ماهی برای سلامتی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. سطوح بالای چربیهای اشباع شده و ترانس در غذاهای سرخ شده میتواند برای سلامت قلب و عروق مضر باشد و دقیقا تاثیری عکس ماهی بر سلامت بدن میگذارد.
غذاهای نشاستهای
متخصصان تغذیه همچنین به اجتناب از ترکیب ماهی با غذاهای سنگین یا نشاستهای، مانند سیب زمینی یا ماکارونی توصیه کردهاند، چرا که غذاهای نشاستهای کالری و کربوهیدرات بیش از حد به بدن میرسانند و ممکن است باعث کندی عملکرد سیستم گوارشی شوند.
غذاهای تند
غذاهای تند میتوانند بر طعم خاص ماهی غلبه کنند. جدای از آن، ترکیب غذاهای بسیار تند با ماهی ممکن است باعث ناراحتی گوارشی و نفخ شود.
حبوبات
لوبیا، حبوبات و ماهی همگی سرشار از پروتئین هستند و در صورت مصرف با هم میتوانند منجر به گاز و نفخ شوند.
۲۳۳۲۳۳
منبع خبر: خبرآنلاین / مصرف این مواد غذایی با ماهی ممنوع
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران