وی افزود: همان زمان درخواست بازدید به سازمان بهداشت جهانی ارسال شد و پس از بازدید و کنترل مستندات تمامی موارد مورد تایید قرار گرفت اما از لحاظ فیزیکی آزمایشگاه میکروبیولوژی مورد قبول واقع نشد؛ براین اساس چند طرح از شرکت های طراح کلین روم دریافت و طی دو سال اخیر توانستیم تایید سازمان بهداشت جهانی را برای آن دریافت کنیم.
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با افتتاح اتاق تمیز آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، نتایج آزمایشات انجام شده در آن می تواند مورد استناد سایر کشورها قرار می گیرد.
وی درخصوص آزمایشگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی نیز گفت: انجمن بین المللی تخصصی مربوط به روغن زیتون وجود دارد که به کشورهای مختلف تاییدیه و گواهی معتبر ارزیابی حسی روغن زیتون را درصورت وجود صلاحیت و امکانات لازم می دهد و برای صادرات محصولات مورد وثوق کشورهای دیگر است.
به گفته دکتر انصاری در ارزیابی حسی محصولات خوراکی بدون استفاده از دستگاه و تنها با حواس پنجگانه محصولات مورد ارزیابی قرار می گیرند که روش های استاندارد و تایید شده ای دارد. افراد با استعداد حسی مورد آزمون و آموزش قرار گرفته و می توانند در این زمینه فعالیت کرده و یا به عنوان مهارت فردی در زندگی روزمره خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ارزیابی حسی درمورد انواع محصولاتی همچون برنج، عسل، گوشت، غذات، گندم، ماهی و … کاربرد دارد، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه ارزیابی حسی در حال حاضر تنها درمورد روغن زیتون فعالیت خواهد کرد و به مرور محصولات دیگر نیز اضافه خواهند شد.
منبع خبر: فانا – دارو و سلامت / افتتاح اتاق تمیز و آزمایشگاه ارزیابی حسی در سازمان غذا و دارو
گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.
نظرات کاربران